(P) Ce tip de freză unghii să alegi pentru nevoile tale

0
123

Manichiura și pedichiura sunt, în primul rând, proceduri care vizează îngrijirea unghiilor și a pielii. Oricât de frumoasă și originală vei fi cu nail art, fără o formă îngrijită a unghiilor și pielea bine îngrijită în jurul lor nu vei putea să ai o imagine perfect îngrijită. Chiar și un strat de o singură culoare este puțin probabil să arate frumos.

Este imperativ necesar să dedici timp îngrijirii unghiilor, mai ales că există multe oportunități pentru acest lucru. Există mai mult de o duzină de tipuri de manichiură și pedichiură, așa că trebuie doar să alegi freza unghii potrivită.

Pentru a accelera procedura de manichiură și lustruirea temeinică, maeștrii folosesc duze speciale de metal sau ceramică. Ele diferă prin gradul de abraziune și ajută la procesarea pielii aspre, fac unghiile îngrijite, fără a lăsa bavuri. 

De ce ai nevoie de o freză unghii?

Manichiura hardware economisește timp, deoarece viteza de rotație a duzelor garantează un rezultat rapid. După procedură, poți aplica lacul cât mai aproape posibil și chiar „sub cuticulă”.

Datorită creșterii mai puțin vizibile a unghiilor, manichiura trebuie actualizată mai rar. Nu este atât de ușor să găsești cea mai bună freză unghii, deoarece selecția este mare și diferențele dintre diferitele tipuri, de asemenea.

Pe lângă performanța dispozitivului, trebuie să acorzi atenție și zonei de aplicare și manipulare. Cu toate acestea, dacă ai puțin timp și vrei doar să găsești rapid o freză unghii electrică bună, ar trebui să ții cont de câteva criterii de achiziție. 

Freza unghii – Tipuri

Înainte de a cumpăra pur și simplu o freză unghii, ar trebui să te decizi asupra design-ului, deoarece există diferențe mari în ceea ce privește aplicarea și flexibilitatea. Se face o distincție de bază între patru tipuri diferite de freze unghii.

1. Freza unghii de mână. Tipul clasic de freze unghii sunt de obicei dispozitive de mână. Acestea sunt de obicei cu fir, sunt furnizate într-o cutie sau pungă, inclusiv cu accesorii și pot fi utilizate universal. Totul este combinat într-un singur dispozitiv compact, astfel încât, nu ai nevoie de o stație de masă. Ele sunt adesea folosite în sectorul privat.

2. Freza unghii de banc. Cu cât vrei să fie mai puternică freza unghii, cu atât ar trebui să optezi pentru un model mai mare cu stație. Motorul este mai puternic, mânerul este separat de stație și, prin urmare, este foarte ușor și confortabil de utilizat. Frezele unghii profesionale sunt, prin urmare, de obicei de masă cu o singură stație.

3. Freze unghii fără fir. Acestea sunt freze electrice de unghii mici și compacte, potrivite în special pentru călătorii. De obicei, nu au un echipament la fel de extins, deoarece performanța este limitată în mod corespunzător. Există atât sisteme de îngrijire a unghiilor care funcționează cu baterii, cât și freze unghii fără fir.

4. Freze unghii. Spre deosebire de frezele unghii, care pot fi folosite universal pentru diverse lucrări de pedichiură și manichiură, o freză unghii fără atașamente este folosită doar pentru pilirea unghiilor. Frezarea, tăierea, lustruirea sau alte activități nu sunt posibile cu aceasta. În același timp, astfel de modele sunt alegerea potrivită dacă ești în căutarea unui dispozitiv foarte ieftin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here