vineri, mai 24, 2024
AcasăDiasporaOperaţiunea "Închideţi graniţele". Vor să ţină românii cu forţa în ţară!

Operaţiunea „Închideţi graniţele”. Vor să ţină românii cu forţa în ţară!

-

Azi, românii din ţară dar mai ales din afară au putut afla din gura a doi miniştri cum gândeşte puterea politică de la Bucureşti viitorul lor în Europa. E vorba de Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, şi Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii. Primul a şocat pe toată din lumea, din România şi din UE, vorbind practic despre limitarea dreptului la muncă al românilor în Europa, printr-un permis de lucru de doar cinci ani! La rândul ei, Sorina Pintea a spus că guvernul lucrează la o soluţie prin care să constrângă practic medicii rezidenţi să lucreze în România, astfel încât să limiteze fenomenul emigraţiei cadrelor medicale. Cele două declaraţii sună ca şi cum ai lansa o operaţiune tip „ÎNCHIDEŢI GRANIŢELE”, pentru a acoperi incompetenţa politicienilor incapabili să rezolve problemele din economie.
 
 
România se confruntă cu o criză de proporţii de forţă de muncă, din cauza corupţiei generalizate, care alungă din ţară forţa de muncă activă, şi care îi face pe tot mai mulţi să-şi caute un loc călduţ „la stat”. Asta înseamnă, implicit, cale liberă spre falimentul de ţară.
 
Şi în loc să găsească soluţii pentru a-i încuraja pe români să nu plece din ţară – ba chiar să revină acasă din Diaspora, guvernul PSD-ALDE arată şi prin vocile lui Teodorovici şi Pintea că vrea să-i ţină cu forţa pe oameni în ţară.
 
 
Evident, aşa ceva e imposibil câtă vreme eşti în UE, dar cine spune că România de azi mai stă mult în UE? Felul în care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au întors spatele Europei, refuzând să respecte Raportul MCV şi Rezoluţia PE, arată că România se pregăteşte pentru un destin în afara Uniunii Europene. Unul în care sărăcia, corupţia şi moartea sunt garantate politic de Rusia.
 
 
După 10 august – momentul care a demonstrat lumii că actuala clasă politică e dispusă să folosească şi forţa împotriva popriului popor -, a devenit clar pentru toată lumea că România a făcut cale-ntoarsă din drumul său spre civilizaţie.
 
Ce-a putut scoate pe gură în special Teodorovici nu e o gafă. Nici o prostie. E rodul unei mentalităţi vechi şi noi, întărite de atacul actual la statul drept, care izolează România. Aceşti oameni nu ŞTIU să administreze LIBERTATEA, adică democraţia şi piaţa liberă. Gândirea lor este una de tip Ceauşescu sau Stalin, în care ţii omul în lesă, îi dai pâine pe cartelă şi nu-l laşi să trăiască decât cum vrea clica, partidul, clanul interlop. Vin vremuri grele!
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -