Omul lui Firea înjură de mamă o senatoare. În scris!

4
87

„Colegii mei din USR Bucureşti mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate şi protecţie socială a municipiului Bucureşti, unde a invitat-o şi pe Gabriela Firea. Şedinţa a vizat drama de la Maternitatea Giuleşti (spital aflat în subordinea Primăriei Bucureşti), unde aproape 40 de nou-născuţi au fost infectaţi cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veţi citi continuarea veţi înţelege, sper, de ce nu-i scriu şi numele).

Doar că adjunctul Gabrielei Firea (foto dreapta) nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebeluşilor, că nici nu-şi asumă re-deschiderea Maternităţii, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure «de mamă» pe Ana Ciceală (foto medalion stânga).Ba, mai mult, pentru «a intra în eternitate», delegatul lui Firea a consemnat înjurătura şi în procesul-verbal al şedinţei Comisiei! ŞI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteţi vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile)”, a postat Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.
Întrebat de Adevărul cum răspunde la acuzaţiile USR privind jignire lui Ciceală şi consemnarea acesteia în procesul-verbal, Aurelian Bădulescu (foto sus) a răspuns sec: „Aşa am făcut!“. De asemenea, acesta a subliniat că va reveni cu detalii după ce se termină şedinţa de Consiliu.

4 COMENTARII

  1. Nu era Parlament, era Consiliul General al Municipiului Bucuresti si nu era senator, era consilier general la Primaria Bucuresti. Presupun ca cineva „destept” a schimbat titlul fara a citi si articolul.

    • Asa este, dar asta il absolva pe acest derbedeu ??Asa se vorbeste cand esti ditamai vice-le Capitalei??In mod sigur acest golanas ori nu e sanatos la creier, ori e adunat de prin canale!!Iar Dna Firea , cea care face pe mironosita in public, daca tolereaza un asemenea interlop,femeie fiind ca si fata abuzata, insemna ca sustine si deci e de teapa lui!!!ASTA E PSD-uL , O HAITA DE DERBEDEI, O HAITA DE LUPI, VOTATI DE NISTE OI!!!!!Au ajuns sa nu le mai pese de nimic!!

  2. Cand Proastei Romaniei i-a spus Iohannis ,,femeie,, s-a simtit jignita!!!!!!!Acum si-a bagat capul in nisip si tace!!Ca si Primarita!!!Nu le e rusine, nu le e pic de rusine, la jigodiile asta!!Cum sa mai ai, frate, respect pentru ei??Daca eram sotul fetei , ii suceam gatul la spate la ghertoiul asta scopit si ii dadeam sa manace hartia!Asa se face dreptate in tara asta, nu va mai faceti iluzii ca va face altcineva!De aia isi permit, pt ca nu le rupe nimeni capul, ca noi suntem civilizati , ce sa zic..va garantez ca de aia isi permit!!!Pt ca in relatia de la om la om, fata in fata, cedam ca niste idioti in loc sa le umplem boturile de bulion!!Mergeti la Politie, mergeti in tribunale, ca ii doare undeva..Pana vedeti dreptatea, s-ar putea sa mai si pierdeti..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here