ANTENA PENALILOR. Codrin Ștefănescu vrea 9 ani de pușcărie pentru judecătoarea Livia Stanciu! Plus o amendă de 500.000 de euro

5
265

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Ștefănescu, zis Cap-de-Ciungă, i-a asigurat pe telespectatorii Antenei 3, dar și pe Mihai Gâdea personal, că partidul-stat va continua să schimbe legile țării, „pentru a pune capăt abuzurilor securiștilor”.

Zurbagiul ex-PRM-ist a promis că amnistia și grațierea vor fi date prin ordonanță de urgență, „ca să nu mai stea prin pușcării oameni nevinovați” (altfel spus, ca să se bucure toți corupții, escrocii și interlopii din România, care constituie o resursă umană prețioasă pentru PSD).

Delirul a avut loc la televiziunea unui mega-infractor, Dan Voiculescu, care datorează statului român peste 50 de milioane de euro, din prejudiciul stabilit de instanță în „dosarul ICA”.

Codrin Ștefănescu a atacat-o violent pe fosta șefă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, în prezent judecător la Curtea Constituțională. „Lasă că facem noi legi drepte, ca să plătească toți securiștii din sistem! Să fie chemată doamna Livia Stanciu și să i se spună: <<Ai băgat un om nevinovat în pușcărie? Ia stai dumneata 9 ani în pușcărie!>>. Iar cel condamnat de doamna Stanciu, dar reabilitat la CEDO, să-i ceară despăgubiri 500.000 de euro”.

Ștefănescu a țesut o realitate paralelă, prin diversiuni, minciuni și intrigi, fără a fi deranjat de moderatorul emisiunii.

5 COMENTARII

  1. Iar noi vrem pentru dracnea precum a tuturor hotilor din toate partidele cel putin 25 ani de puscarie, confiscarea totala a averii , a familiei si tuturor interpusilor, fara drept de apel 24 ani, repunerea pe rol a tuturor dosarelor la care s-a primit NUP, fara drept de a fi ales in nicio functie publica, pierderea cetateniei si expulzarea din tara, eh, cum i-ar placea asta lui chelie?!!!

  2. […] Prezent la Antena 3, Stefanescu a decretat ca Voiculescu este nevinovat si a amenintat-o pe fosta sefa a ICCJ cu puscaria. „Lasa ca facem noi legi drepte, ca sa plateasca toti securistii din sistem! Sa fie chemata doamna Livia Stanciu si sa i se spuna: ‘Ai bagat un om nevinovat in puscarie? Ia stai dumneata 9 ani in puscarie!’. Iar cel condamnat de doamna Stanciu, dar reabilitat la CEDO, sa-i ceara despagubiri 500.000 de euro”, a declarat liderul PSD, citat de ziaristii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here