Acasă Economie Nouă şefă a ANAF explică de ce a picat PROBA ORALĂ

Nouă şefă a ANAF explică de ce a picat PROBA ORALĂ

În perioada 2014-2016, am susținut mai multe sesiuni de recrutare pentru funcția de inspector Antifraudă. De fiecare dată, la proba scrisă am fost printre primele poziții, ocupând chiar prima și a doua poziție, dar totodată la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă„, a declarat Mihaela Triculescu, noua şefă a ANAF, pentru Profit.ro.

Proaspăta șefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în decurs de trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcții de inspector la Serviciul Antifraudă. S-a întâmplat în perioada 2014-2016, dezvăluie publicaţia Newsweek România, care publică şi fişele de evaluare ce probează slabele rezultate la testul oral.

Primul eşec – martie 2014, al doilea – octombrie 2014, al treilea – iunie 2015, al patrulea – octombrie 2015, al cincilea – 2016.

Mihaela Triculescu și-a început cariera la firma de salubritate a comunei Cârcea, din județul Dolj, primul său post fiind cel de contabilă. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților a județului Dolj. Apoi, și-a deschis un cabinet individual de insolvență. 

Sursa foto: playtech.ro

CITIŢI ŞI:

Aleasa lui Teodorovici la şefia ANAF a picat de cinci ori TESTUL ORAL

loading...

2 COMENTARII

  1. Minte cand spune ca a fost pe prima si a doua pozitie dupa examenul scris, a luat notele : 5, 6.25, 7.25, 7.5, 8.25. Subiectul de la proba orala nu l-a stiut, si salut. A picat de 5 ori, dar ajunge sefa Anaf, pretena lu’ valcov. Plus ca este si in situatie de incompatibilitate – sefa anaf care are 96 de cauze pe insolvente de firme, impotriva anaf. Sunt de voma psdistii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările