Nouă şefă a ANAF explică de ce a picat PROBA ORALĂ

2
7789

În perioada 2014-2016, am susținut mai multe sesiuni de recrutare pentru funcția de inspector Antifraudă. De fiecare dată, la proba scrisă am fost printre primele poziții, ocupând chiar prima și a doua poziție, dar totodată la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă„, a declarat Mihaela Triculescu, noua şefă a ANAF, pentru Profit.ro.

Proaspăta șefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în decurs de trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcții de inspector la Serviciul Antifraudă. S-a întâmplat în perioada 2014-2016, dezvăluie publicaţia Newsweek România, care publică şi fişele de evaluare ce probează slabele rezultate la testul oral.

Primul eşec – martie 2014, al doilea – octombrie 2014, al treilea – iunie 2015, al patrulea – octombrie 2015, al cincilea – 2016.

Mihaela Triculescu și-a început cariera la firma de salubritate a comunei Cârcea, din județul Dolj, primul său post fiind cel de contabilă. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților a județului Dolj. Apoi, și-a deschis un cabinet individual de insolvență. 

Sursa foto: playtech.ro

CITIŢI ŞI:

Aleasa lui Teodorovici la şefia ANAF a picat de cinci ori TESTUL ORAL

2 COMENTARII

  1. Minte cand spune ca a fost pe prima si a doua pozitie dupa examenul scris, a luat notele : 5, 6.25, 7.25, 7.5, 8.25. Subiectul de la proba orala nu l-a stiut, si salut. A picat de 5 ori, dar ajunge sefa Anaf, pretena lu’ valcov. Plus ca este si in situatie de incompatibilitate – sefa anaf care are 96 de cauze pe insolvente de firme, impotriva anaf. Sunt de voma psdistii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here