Discurs de tonomat: „Proiectul de țară al preşedintelui Iohannis este obstrucționarea guvernării”

5
5437

În galeria „ziariştilor de dreapta” care au eşuat în brațele Stângii diversioniste (Ciumei Roşii) se numără şi fostul redactor-şef al cotidianului „România liberă”, Bogdan Ficeac.

Acum, Ficeac e abonat la Antena 3, unde emite astfel de aberații:

* „Proiectul de țară al preşedintelui Iohannis este obstrucționarea guvernării”.

* „Zice că va continua lupta anticorupție. Păi, ce luptă anticorupție am avut noi? N-am avut nicio luptă anticorupție, am avut o vânătoare de vrăjitoare, dovadă situația actuală a dosarelor”.

* „Klaus Iohannis nu înțelege ce înseamnă un adevărat stat de drept, o adevărată democrație. Nu înțelege ce trebuie să facă un preşedinte, nu-şi înțelege mandatul”.

E bine că înțelege Ficeac tot! Îl ajută Voiculescu.

5 COMENTARII

 1. JALNIC!
  Cum poate un om sa fie asa?
  Ce articole scris si cata incredere inspira acest ziarist! Nu pot crede ca un om se poate scchimba atat!
  Exista doua posibilitati: sau a fost cartita si facea si atunci rau fara sa stim, sau intre timp i-au gasit ceva cu care sa il santajeze si joaca precum i se canta.
  Urata situatie, urata evolutie a societatii romanesti! Daca in comunism era securitatea care ii controla pe oameni, acum e la fel. Stiu, nu vorbesc pe banuieli.

 2. Dupa o asemenea totala lovitura,dl.Ficeac trebue sa se retraga la manastire.La cea de-i zice B1.Acolo-i pistilul florii „intelighentiei”gazetaresti.Le pute doar gura nu si restul hoitului.

 3. Exista o ACTIUNE ORGANIZATA, SISTEMATICA prin care o parte a presei pune umarul sa sprijine puterea prin dezinformare, prin denaturarea realitatatii, pentru a-i compromite advversarii. Iata un exemplu, legat de acelasi eveniment pe care il deformeaza Ficeak.
  Presedintele a spus ca a respins propunerea pentru Statul Major al Armatei fiindca era ilegala, din motivele pe care le-a expus atunci. (Inlocuitorul propus nu facea parte dintre categoriile impuse de lege) Nu a facut nicio referire critica la calitatile, valoarea acelui general.
  Dar iata cum da „stiripesurse” stirea:
  TITLUL: Klaus Iohannis pune Armata într-o poziție nedorită: A criticat un important general, omul care ne reprezintă la NATO şi Uniunea Europeană
  Mai jos, se afirma despre Klaus Iohannis:
  „în prima sa ieșire publică l-a criticat în termeni duri pe cel pe care PSD l-a propus în locul lui Ciucă, pe generalul Dumitru Scarlat. ”E o propunere neserioasă”, a fost eticheta președintelui.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here