Acasă Media "Morsa" lacomă. După un milion de lei de la PSD, Chirieac vrea...

„Morsa” lacomă. După un milion de lei de la PSD, Chirieac vrea acum aceeaşi sumă, ca daune, de la fondatorul unui site anti-PSD

Bogdan Chireac, patron al DC News şi invitat permanent la Antena 3 şi RTV, l-a dat în judecată pe Ovidiu Albu, fondatorul site-ului aktual24.ro. Chirieac consideră că, prin articolele publicate, i-au fost „lezate” imaginea şi onoarea. Cel poreclit „morsa competentă” cere site-ului cu profil anti-PSD despăgubiri de un milion de lei şi ştergerea tuturor articolelor „denigratoare sau injurioase”.

Potrivit aktual24.ro,  Chirieac ar fi fost extrem de deranjat de porecla „Milion” Chirieac, atribuită de site-ul citat după ce a apărut public informaţia că „analistul” a încasat de la PSD, în 2018, prin firma Press Media Electronic SRL, peste un milion de lei.

Având în vedere că Bogdan Chirieac este una dintre cele mai puternice portavoci ale lui Liviu Dragnea şi PSD, consider că acţiunea sa este o formă de intimidare şi presiune asupra unui jurnalist care scrie extrem de critic la adresa lui Liviu Dragnea şi a PSD, în contextul apropierii alegerilor”, declară Ovidiu Albu, fondatorul Aktual24.ro.

CITIŢI ŞI:

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

Premianții propagandei ruse în presa română: Gâdea, Chirieac, Ciutacu, Savaliuc, Andronic. Cei pe care-i „premiază” şi PSD, dar cu bani! „Meritul” lor: au pus umărul la distrugerea justiției din România

Hai cu Ficeac și Chirieac! Să vină corifeii la Gușă TV!

Traian Băsescu, atac la „mercenarii jurnalismului românesc”: Buşcu, Ghilezan, Chirieac, Pieleanu – „scule ale propagandei ruseşti”

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Morsa milonara practica cel mai dezgustator si mai viclean stil din toata liota de vuvuzele aflate in slujba lui Dragnea si a celorlalti mafioti. Ii atacape adversari cu o parsivenie rara, mimand o bunavointa care da prostilor incredere , cum ca un om atat de bun, de echilibrat nu poate sa minta, desi minte cu nerusinare.
    „Cu toata dragostea, dar presedintele, sau USR, sau … ” e stilul lui de a-si introduce otravurile.

  2. Nici o deodebire intre Chirieac si Leanca din „Justitie”(I.L.Caragiale. „Da domn’ judecator, cu onoarea mea, saru’ mana, nereperata, cum ramane”? Urat personaj avest Chirieac. Imposibil de urmarit desi se crede super analist….bleah!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings