vineri, mai 31, 2024
AcasăNewsMinciunile stupide ale Guvernului PSD-ALDE. Rovana Plumb: "Nu am pierdut niciun euro"....

Minciunile stupide ale Guvernului PSD-ALDE. Rovana Plumb: „Nu am pierdut niciun euro”. Corina Crețu: „În 2018, România a pierdut definitiv 365 de milioane de euro”

-

Demagogia şi minciunile Guvernului PSD-ALDE au fost ridiculizate de Corina Crețu, comisarul european propus de PSD, fost europarlamentar al aceluiaşi partid.

Cea mai flagrantă minciună a fost cea a dublu-ministresei Rovana Plumb, care a avut neruşinarea să declare că „România nu a pierdut niciun euro” din banii alocați exercițiului financiar 2014-2020.

Corina Crețu a oferit cifre concrete ale sumelor pierdute definitiv: 343 + 22 = 365 de milioane de euro. O treime de miliard de euro!

Rovana Plumb:

  • „Nu numai că România nu a pierdut niciun euro din banii pe care îi are la dispoziţie în acest exerciţiu financiar, ci chiar câştigăm în fiecare zi bani pentru cetăţenii noştri”.

Corina Crețu – despre pierderi:

  • „Din păcate, România a pierdut în 2018, din Fondul Social, 22 milioane de euro, pierdere automată – nefiind proiecte de analizat”.
  • „În plus, întreaga sumă destinata tinerilor, Garanția pentru tineri – Youth Employment Initiative -, pentru care ne-am luptat atât ca europarlamentari, 343 milioane de euro s-au pierdut definitiv. Acest instrument era destinat combaterii şomajului în rândul tinerilor între 18 şi 25 de ani”.
  • „Acesta e adevărul. Pentru mine, cel mai important e să facem tot ce putem pentru cetățenii României, fără a-i minți”.

Corina Crețu – alte critici:

  • „La sfârşitul anului trecut, toate înfăptuirile mărețe s-au datorat eforturilor guvernului. Aşa au început toate guvernele populiste, anti-europene: profitând din plin de ajutorul fondurilor europene, tot ce e bun vine de la Guvern, tot ce e rău vine de la Bruxelles”.
  • „Probabil nu ați primit aprobare de la partid să vorbiți despre eforturile noastre comune, despre întâlnirile noastre şi ale specialiştor noştri, care au venit cu soluții”.
  • „Eu sper că populația înțelege”.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -