Acasă Lumea Europa Europarlamentarul Mircea Diaconu, atac anti-european la manifestaţia pro-europeană de azi: "Sunt armate...

Europarlamentarul Mircea Diaconu, atac anti-european la manifestaţia pro-europeană de azi: „Sunt armate fără uniforme. Vor să deranjeze”

Europarlamentarul Mircea Diaconu joacă în continuare acelaşi teatru prost, dar profitabil, care l-a trimis acum cinci ani în Parlamentul European, fără a fi avut vreun merit de susţinător al Europei valorilor. Dimpotrivă, e „contaminat” de tendinţele naţionaliste şi anti-europene, e şi el lovit de virusul „Ciumei Roşii”, care bântuie România PSD-ALDE.

Altfel n-ar fi atacat în avans mitingul pro-european de la Ateneul Român, unde vin oameni „dezgheţaţi” la minte, nu mase de manevră. Şi manifestaţia de la Ateneul Român, ca de altfel toate protestele #Rezist, este o nouă acţiune în favoarea democraţiei, a legii, a adevărului şi a bunului-simţ. Lovind în astfel de oameni, loveşti în valorile pe care ei le apără. Adică, serveşti cauza taberei opuse. A duşmanilor Europei. Iată declaraţia lui Mircea Diaconu pentru DC News:

 • „Îmi este foarte clar că asta vor: să deranjeze cu orice preţ. E o chestie de import după părerea mea, împrăştierea ei se face pe reţele sociale, tocmai acesta fiind motivul pentru care este o mişcare fără identitate. Sunt nişte armate fără uniforme care apar peste tot.
 • Este un fel de NU contemporan. Ca efect pot să-l înţeleg. Nu sunt credinţe profunde, în adâncimea acestor decizii individuale sau colective. Aceste grupări sunt formate din oameni foarte diferiţi, tocmai de aceea nu se coalizează în ceva.
 • România trebuie să gestioneze mai relaxat aceste lucruri. Nu sunt lucruri care se întâmplă doar cu ţara noastră, ci cu întreaga Europă. Sunt efecte de astăzi care trebuie tratate legal, corect.  Trebuie luate, în acest sens, măsuri rapide pentru că, altfel, sunt toţi victime. Noi avem o jandarmerie speriată, timorată de procurori care joacă în toate taberele. Cineva trebuie să facă ordine, iar acel cineva este Parlamentul României”, a declarat europarlamentarul Mircea Diaconu.

loading...

10 COMENTARII

 1. Corect,Mircea Diaconu. Numai că proastele astea fără creiere,dar cu hățuri occidentale,încalca și azi legile existente,privind ordinea publică și o vor încălca și mâine. Bine ar fi să se dubleze numărul jandarmilor,să fie dotați precum trupele OMON sau cele chineze și să-î calce în picioare.Oricum strică imaginea României. E dificil pentru oamenii normali și inteligenți,dacă nu chiar imposibil,să-i convingă pe proști și pe anarhiști că sunt proști și generatori de haos.În 89,în China protestatarii manipulați de americani au sfârșit sub șenilele tancurilor.Și China a devenit puterea economică nr.1 care a salvat SUA de la faliment acum 8 ani. Și de atunci nimeni nu mai protestează anapoda în China. Nu-i așa ,scursurilor din subsolurile capitalei ?

 2. D-le Diaconu, ai inceput sa … tragi ceva pe nas ?
  Sau ti s-au deranjat … tiglele ?
  Nu uita ! Esti acolo pe banii publici ! Adica pe bani munciti, nu furati !
  Esti un tradator alaturi de sleahta de borfasi si lepre care fura si mint o natie. Natia ROMANA !
  Nevasta lui ceashka cand vedea cozile din Bucuresti, pe la magazinele de alimente, le zice … „viermi”. Tu le zici armate fara uniforma. Esti tot pe acolo …

  Ai grija ! Te joci cu … focul.

 3. Nemernicul milog, actor ratat, evadat din rolurile de sluga din teatru, a continuat sa-i slugareasca in realitate, pe cei mai abjecti jupani ai tarii asteia. O javra plina de paduchii frustarii acumulati in timp. Impostor mizer, Iuda, ticalos, vandut
  canaliilor rosii, adica Diaconu.

 4. Acest om imi provoaca o sila profunda. Este genul de oportunist care ar profita de orice sansa pentru a parveni. Este un „produs” a3 ca si tariceanu si alde. Pina la urma este doar o sluga docila la comanda unui voiculescu. Hilar este faptul ca diaconu, ca si restul slugilor, se cred mari personalitati. Nu va faceti iluzii doamnelor si domnilor! Sinteti doar niste slugi jalnice care va vindeti pentru o functie oarecare si ceva banuti, ATIT!

  • Esti la fel de prost ca mopul meu din garaj, el cel putin are o scuza, nu are cap deci nici creier.Posibil ca la tine sa fie aceeasi problema. In loc sa versi laturi, mai bine ai argumenta emanatia izvorata din putul gandirii tale profunde. Hartie igienica refolosita ca tine, pe care stau scrise cu cerneala ciocolatie si urat mirositoare sloganuri gen- Huoooo coruptii, slugileeee lui nu stiu care- si alte citate la fel de celebre, gasesti din abundenta la toate protestele asa zis spontane. Pana la urma omul nu zice deloc rau, doar ca unii tampiti, carora le e greu sa se abtina in a-si etala vidul cranian, amesteca capra cu varza si cu rafale pseudointelectuale, mai degraba delirant fixiste, combat vehement orice nu corespunde vederilor asa zis progresiste si cretinoid europeniste, promovand curpupismul Bruxelist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările