vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsPavel Abraham: "Românii sunt slugi de profesie". Dar dacă nu vrem să...

Pavel Abraham: „Românii sunt slugi de profesie”. Dar dacă nu vrem să fim slugi, ne împuşcă generalul-milițian

-

Generalul în rezervă Pavel Abraham, fost şef al Poliției Române, bătăuş profesionist la Mineriada din 13-15 iunie 1990, face o afirmație jignitoare la Antena 3: „Românii sunt slugi de profesie”. Vorbele sale otrăvite au venit ca „evaluare” la situația – nedorită de Abraham – ca preşedintele Klaus Iohannis să fie votat pentru un nou mandat la Cotroceni.

Până şi gazda emisiunii, Alessandra Stoicescu, a rămas blocată: „Hai, nu fiți rău! Sper că e o metaforă”. Abraham, în prezent avocat şi vector anti-justiție, a bălmăjit ceva, dar nu şi-a retras oribila afirmație.

Pentru a-şi întări părerea despre Iohannis, generalul-milițian a decretat: „Trebuia suspendat de mult!”

- Advertisement -

Când un invitat a spus că s-ar putea să fie mai complicat acum, când avem preşedinția Consiliului UE, Abraham a replicat, ironic-bădăran: „Atunci să-l lăsăm, să vedem cât de mult poate să-şi mai bată joc de România”.

Pavel Abraham este cel care a spus, în timpul protestelor împotriva Ordonanței 13, în februarie 2017, că „organele statului pot folosi, în mod democratic, inclusiv muniție reală împotriva manifestanților”. Adică muniție de război.

Aşadar, Abraham ne consideră pe noi, românii, slugi de profesie, dar dacă ne revoltăm, neacceptând să fim slugi de niciun fel, e bine să fim împuşcați de către slugile de profesie aflate în solda lui Dragnea & Carmen Dan! E vraişte în creieraşul cufundat în osânză al generalului-milițian.

- Advertisement -

10 COMENTARII

  1. Este grav ca acest criminal numit Pavel Sluga lui Dragnea Abraham este inca in viata! Mare pacat! Ar fi bine de stiut cine finanteaza Romania TV si Latrina 3 nu cumva sunt pe statul de plata al GRU/ SVR/FSB? S-a gandit cineva sa il aduca im fata justitiei pe acest potential criminal sau se vrea declansarea unui razboi civil asa cum ameninta bestia Codrin CdeP Stefanescu? Dupa ce vor pierde alegerile acesti criminali credeti ca vor lasa puterea din maini? Credeti ca o re-editare a razboiului civil din fosta inchisoare numita Jugoslavija nu este posibila? Nu uitati – comunistii vin la putere si pleaca prin violenta! Vom muri si vom fi liberi! Nu uitati Timisoara!

  2. Este grav ca acest criminal numit Pavel Sluga lui Dragnea Abraham este inca in viata! Mare pacat! Ar fi bine de stiut cine finanteaza Romania TV si Latrina 3 nu cumva sunt pe statul de plata al GRU/ SVR/FSB? S-a gandit cineva sa il aduca im fata justitiei pe acest potential criminal sau se vrea declansarea unui razboi civil asa cum ameninta bestia Codrin CdeP Stefanescu? Dupa ce vor pierde alegerile acesti criminali credeti ca vor lasa puterea din maini? Credeti ca o re-editare a razboiului civil din fosta inchisoare numita Jugoslavija nu este posibila? Nu uitati – comunistii vin la putere si pleaca prin violenta! Vom muri si vom fi liberi! Nu uitati Timisoara!

  3. Care e mirarea?
    Ce se propagă pe canalele de dejecție media A3&Ghiță TV,altceva decât turpitudine,minciună și o ticăloasă apărare a „dreptușui” la furt din banul public?

  4. […] Generalul în rezervă Pavel Abraham, fost şef al Poliției Române, bătăuş profesionist la Mineriada din 13-15 iunie 1990, face o afirmație jignitoare la Antena 3: „Românii sunt slugi de profesie”. Vorbele sale otrăvite au venit ca „evaluare” la situația – nedorită de Abraham – ca preşedintele Klaus Iohannis să fie votat pentru un nou mandat la Cotroceni, relatează Ziaristii.com. […]

  5. daca toti romanii sunt slugi, atunci respectivul se considera o sluga mai de soi? sau nu se considera roman, si atunci el nu e o sluga? e posibil: numele abraham o fi ne-romanesc? atunci ce natie se crede boierimea slugilor autohtone? sau sunt mai multe (natii)? si omul e invidios, fiindca romanii il slugarnicesc pe unul de o alta natie? oare nationalitatile astea se urasc intre ele, sau isi dau mana ca sa fie slujite toate de poporul roman prost dar, in acelasi timp, foarte profesionist?

  6. ATENȚUNE ATENȚIUNE ACEST INFRACTOR MA VINDIT PE BANI MARUNȚI SI EU LAM PLATIT SUMA URIASA DOAR SA MA APARA DE UN MAFIOT SI EL ME ALUAT BANI SI NU AFACIT NIMIC DOAR ALUAT PARTE LA MAFIE SI BANI MI LE ALUAT ,ACEST PAVEL COMUNIST CORUPT EVITATI CONTACTUL CU ACEST AVOCAT EFTIN TRADATOR SI CORUPT SI HIȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -