luni, martie 4, 2024
AcasăNewsCĂLĂUL justiţiei nu se opreşte! Tudorel Toader: "Trebuie luate măsuri radicale"

CĂLĂUL justiţiei nu se opreşte! Tudorel Toader: „Trebuie luate măsuri radicale”

-

El e călăul Justiţiei independente! Cu el la butoane, România îşi îngroapă profesional magistraţii şi omoară democraţia. În ciuda opoziţiei totale a Europei, care cere: OPRIŢI ATACUL la statul de drept, renunţaţi la schimbările legislative care afectează lupta anticorupţie, repuneţi în poziţii de putere procurorii-şefi. Sunt recomandări (a se citi OBLIGAŢII) din ultimul Raport MCV, pe care însă acest ministru al Justiţiei le aruncă la coş, cu riscul de a trimite la gunoiul Europei această ţară şi aşa şubredă.
Dar el nu se opreşte. Vrea să ucidă cu mâna lui independenţa justiţiei.
Asta reiese şi din declaraţia sa de mai jos, unde a spus că nu știe ”căror fapte i se datorează mulțumirea președintelui Iohannis față de prestația procurorului general Augustin Lazăr”, deoarece el crede că „motivele pentru demiterea lui Lazăr sunt mai clare decât în cazul Codruței Kovesi”.

MAI RĂMÂNE SĂ STRIGE „JOS JUSTIŢIA!”

Tupeu? Nu. Mizerie ordinară. Nicio dovadă clară, în afară de cele fabricate de aparatul său de manipulare. Vi se pare prea mult? Atunci citiţi mai jos o declaraţie şi mai gravă. O ameninţare directă la adresa justiţiei independente.
”Vom face apel din nou la decizia Curții Constituționale care ne va spune aceeași dezlegare și ne va spune că tocmai a dat o decizie în cazul Kovesi care se aplică și aici. Nu cred că cineva se mai îndoieste că trebuie luate măsuri radicale. Tot românul a văzut aceste abuzuri care au iesit la suprafaţă”, a declarat Tudorel Toader, în urmă cu câteva minute, la televiziunea sa de suflet.

MARIONETE PENTRU BARONI

Şi mai aveţi nevoie de o dovadă că nu se opreşte? Atunci numele ei e Adina Florea. Cea propusă de el la şefia DNA. Cine e persoana? Una care spunea că nu-i o problemă să nu fie independentă ca procuror. Adică, poate lucra la comandă politică. Iar Toader o susţine, evident:
Voi trimite președintelui și declarațiile de la CNSAS, ca să vadă că toate propunerile mele nu au avut legături cu Securitatea și să vedem ce mai inventează președintele atunci”, spune ministrul Justiției despre refuzul lui Iohannis de a-i numi flebleţea în fruntea DNA.
Ce face practic Tudorel Toader şi în această seară, de Sf. Ion? O blasfemie anti-UE. Căci ultimul Raport MCV i-a cerut explicit, şi lui şi colegilor săi din alianţa PSD-ALDE, să RENUNŢE de îndată la toate aceste nebunii anti-justiţie.

TOATĂ EUROPA SPUNE „STOP”!

Comisia Europeană, Comisia de la Veneţia, GRECO (grupul statelor care luptă împotriva corupţiei), grupurile parlamentare ale celor mai importante familii politice europene (popular, socialist, ALDE, verzi etc.) şi nu în ultimul rând Consiliul Uniunii Europene au cerut explicit României să renunţe la ceea ce a anunţat astă-seară că va face Tudorel Toader.
Iată doar ultimul avertisment al Consiliului Uniunii Europene:
„Consiliul Uniunii Europene salută concluziile raportului MCV elaborat de Comisia Europeană şi îndeamnă România să elimine sursele de preocupare şi să adopte recomandările formulate, inclusiv cele ale Comisiei de la Veneţia şi ale Grupului Statelor împotriva Corupţiei (GRECO)”, arată un comunicat al secretariatului general al Consiliului UE.
Concluzia? Toader vrea să le arate lui Dragnea şi Tăriceanu că le e fidel până la capăt în operaţiunea lor de a întoarce România din drumul ei occidental. Iar „felia” lui în acest plan e simplă: distrugerea justiţiei din interior, prin mazilirea şefilor de Parchete care nu răspund la control politic, şi promovarea în locul lor a unor cârpe din magistratrură pe care să-şi şteargă baronii picioarele.
- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Europa si UE fac pe naiba, ii tot ameninta cu gura dar de facut nu fac nimic contra borfasilorl, asa ca astia isi fac de cap in continuare, eu cred ca mai bine afara din UE, macar sa stim ca nu mai sunt sperante deloc!!!!

  2. Pe bune!? Tocmai omul care începu să pună ordine în justiție deveni călăul ei!? Mă faceți să râd … amar.

    Nu dle. Ciocăzanu, alții sunt călăii justiției. Cei pe care-i apărați și cărora le justificați orice josnicie și fărădelege sunt demolatorii justiției independente.

    Sistemul securisto-stalinist de teroare, instituit în epoca de tristă amintire Băsescu-Kovesi-Coldea, care a controlat mii de magistrați cu dosare penale, cu impunerea unor protocoale secrete înafara legii și deontologiei profesionale, care a instituit delațiunea la comandă, „fabricarea” de probe calpe, șantajul magistraților și al martorilor NU a este vina lui Tutorel Toader.

    Habar nu am ce poate face ca niște jurnaliști, (conștienți de faptul că apărarea celor care au instituit un regim de teroare, nu va fi uitată de memoria internetului unde vor fi găsiți drept complici înfocați) să se expună, nu atât în fața cititorilor de bună credință, cât mai ales în fața urmașilor lor direcți, pe care vor trebui să-i privească în ochi și să le explice cum de au putut fi atât de obtuzi, retrograzi și antiromâni, când mii de probe le dovedeau că apără o cauză nedreaptă. Cred că atunci, lozincile goale pe care acum le vehiculați nu vor trezi decât rușine, scârbă și poate … ceva compătimire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -