miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMass-mediaMândruță, răspuns pentru Doina Gradea (TVR), care l-a ”dat afară” din Pro...

Mândruță, răspuns pentru Doina Gradea (TVR), care l-a ”dat afară” din Pro TV

-

În înregistrările apărute în media cu șefa TVR Doina Gradea apare și o afirmație care îl vizează pe jurnalistul Lucian Mândruță. Mai exact, aceasta poate fi auzită cum spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV.

“Băi, m-am c**at pe mine – mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea… pe Mândruța!”, relatează Paginademedia.ro

Mândruța a făcut o serie de precizări care să clarifice cele spuse de Doina Gradea:

- Advertisement -
  • Jurnalistul a scris într-o postare, pe Facebook, cum în anul 2000 i-a scris lui Bryan Adams (cântăreț canadian – n.r.) să nu se asocieze cu campania PSD din vremea aia.
  • Mândruță a scris, în cotinuare, că gestul său a fost amendat cu o suspendare de două săptămâni, de către Adrian Sârbu și nu de Doina Gradea.

Lucian Mîndruță, pe Facebook:

Constat ca nostalgia de a-l “da afara pe Mindruta” e inca puternica la unii.

S-a intamplat prin 2000, in campanie, cand i-am scris lui Bryan Adams ca nu face bine sa se asocieze cu campania PSD din vremea aia. Mailul meu a ajuns imediat la ei, care au cerut socoteala.

Pentru a o aduce pe Doina la dimensiuni mai normale, precizez ca pedeapsa mea din vremea aia a fost o suspendare de vreo doua saptamani de pe post (de fapt, de la emisiunea electorala), timp in care am ramas director la Ziarul Financiar si am continuat sa fac emisiunea cu Brucan. Inca vreo 3 ani…)

Nu mai sunt in relatii cu Sarbu, da’ n-am sa-l injur niciodata. Mai ales ca, in acest caz, a facut tot ce a putut sa ii dea satisfactie lui Adrian Nastase – sau cui era ofticat – si in acelasi timp sa ma pastreze in echipa.

Asta e de spus, precum si un tarziu “jos palaria!”

Pentru el, nu pentru ea!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -