Manda face o aroganță pe banii europenilor. Invită 30 de senatori PSD la Strasbourg timp de 4 zile

1
1221
Claudiu Manda, eurodeputat
Claudiu Manda invită 30 de senatori PSD să petreacă o mică vacanță la Strasbourg pe banii europenilor în mijlocul sezonului de shopping

Europarlamentarul Claudiu Manda, soțul deputatei Olguța Vasilescu, invită 30 de senatori PSD la Strasbourg pentru 4 zile pe banii contribuabililor europeni, anunță G4Media.ro.

Parlamentul European oferă posibilitatea membrilor să invite grupuri de persoane, în general elevi, studenți, jurnaliști, reprezentanți ai ONG-urilor ca să afle cum se desfășoară activitatea instituției, cum se derulează lucrările în plen, care este circuitul legislativ și cum se desfășoară dezbaterile pe o lege.

O excepție amuzantă

Rareori un eurodeputat își invită colegii de partid din țara în care provine. O să fie foarte amuzant să vezi grupul de PSD-iști pe holurile parlamentului european, vor deveni rapid o curiozitate pentru ceilalți aleși europeni.

Claudiu Manda este un aliat al lui Dragnea, iar motivația lui este una politică. Probabil, și-a propus să țină partidul unit și să le ofere senatorilor drept recompensă o călătorie la Strasbourg, Franța, pe banii europenilor.

Ce servicii îi făcea lui Dragnea

Manda a fost și el senator înainte de a fi pus pe lista de europarlamentari de către Liviu Dragnea. În țară, acesta a fost pentru o vreme șeful Comisiei de control al SRI, locul unde Dragnea se războia cu foștii și actualii directori ai SRI și unde-i chema să dea raportul, inventând tot felul de anchete parlamentare.

Plecarea a 30 de senatori în timpul sesiunii parlamentare va perturba  activitatea Senatului României săptămâna viitoare, dar poate PSD-iștii vor avea o revelație la Strasbourg când vor descoperi că acolo chiar se muncește. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Boris Johnson, în pericol să rămână fără loc în parlament. Ce se întâmplă în această situație?

* Jocul murdar al PSD: nu depune moțiune, ci se plânge la CCR pentru asumarea PNL

*„Barul de negri” al lui Firea ajunge la PSD-CNCD. Dacă Olguța, pentru „Iohannis, nazist”, a luat avertisment, ce pedeapsă va lua primărița?

* Testamentul politic al lui Ion Iliescu: nu-și asumă și nu răspunde pentru crimele din 1989

* Bloomberg îl numește pe premierul României „Orban-ul cel bun al Europei”

* Chirieac îi pupă pingelele lui Adrian Năstase: „Nu are nevoie de decorație, îl va decora cartea de istorie”

* Generalul de carton Ilie Năstase îl jignește pe Iohannis, spunându-i „mut” pentru retragerea decorațiilor* Brexit decis în alegeri. O zi decisivă

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu se găsește nimeni să-l facă amintire pe golanul ăsta???…a ajuns interlopul să-și cheme infractori la bairam??…și normal împreună cu parașutele după ei….și mai zicea curva de nevasta sa că o doare in cur de diasporă… poate de găsește cineva s-o facă într-adevăr s-o doară curul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here