sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMass-mediaMălin Bot: Veniţi să protestăm după model francez! Am vestă galbenă

Mălin Bot: Veniţi să protestăm după model francez! Am vestă galbenă

-

Jurnalistul Mălin Bot s-a dus azi la prânz în faţa clădirii Parlamentului României, acolo unde oamenii lui Dragnea au anulat cu de la sine putere un vot legal pentru demiterea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor. Un act de mare abuz, susţine jurnalistul, pentru care lumea ar trebui să protesteze la Casa Poporului şi în Piaţa Victoriei după modelul francez al vestelor galbene:

„Opoziţia să lase deoparte orgoliile, acum trebuie să fie toţi uniţi, e un moment critic pentru ţară. Şa fel şi grupurile civice, oameni buni, ar trebui să fim toţi la parlament şi pe seară în Piaţa Victoriei! Eu o să vin în vestă galbenă, o să vedeţi ce vestă frumoasă am, am primit-o. Nu se mai poate, priviţi ce face Ciuma în parlament. S-a votat în plen să fie daţi jos Dragnea şi Ciordache, majoritatea a decis! Dar a venit ciordache şi-a zis, staţi aşa, că la Regulament noi am introdus o prevedere care spune că doar liderul de grup parlamentar PSD poate cere revocarea lui Dragnea de şa şefia Camerei. Incredibil! Vă daţi seama ce abuz! Poate să voteze tot parlamentul să-l dea jos pe Dragnea, inclusiv pesediştii, dacă nu cere liderul de grup revocarea lui, Dragnea rămâne în funcţie!”, a declarat Mălin Bot pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Numai cu GREVA GENERALA ii mai stopam pe acesti mafioti !
    N-am inteles ce fel de initiative a fost aceea luata de opozitie, oare ei n-au stiut ce pot face si ce nu?
    Daca nu se organizeaza in protest MARE, vom merge asa cu frustrarile la infinit…Stiu ca e vorba de presedintia UE, dar e ORI,ORI !!!…Cu aceste ipochimene ajungem la pepeni!
    Unde ne este capacitatea intelectuala? Oare ne-am blocat fascinate de reaua lor vointa sau ne-au paralizat mintile? Stiu ca eu doar comentez aici si nu am nici-o putere, dar jurnalistii at trebui sa dea idei…poate va inspiram noi cititorii de pe net?

  2. Va mai puneti speranta in alegeri? Nici nu va conta rezultatul daca PSD decide ca vor fi anulate, din orice motiv inventat, daca nu iese cum trebuie. Nu va puneti sperante prea mari in puterea democratiei.

  3. Parcă era vorba de nu-ș’ ce mare răzmeriță de 1 decembrie. Au făcut-o alții, la Paris, din motive cu totul diferite de cele pentru care se-agită ăștia mici cu corupția-n gură.

  4. Ajunge cu malin dezbinatorul progresist neo-marxist , protest a fost astazi impotriva emigrantilor pe care ue vrea sa ii crestem din banii statului in timp ce parintii si bunicii nostri traiesc cu pensii mizerabile , unde a fost malin la protestul asta ? corect nu are voie acolo caci agenda lui progresista nu include suveranitatea tarii , cuprinde doar dezbinarea poporului si rasmerita ca sefuletii lui de la bruxelles sa puna mana pe tara , sus inimile Romani , deosebiti nationalismul de fals !! Trebuie sa intelegeti ca atat opozitia cat si cei de la guvernare sunt mana in mana si nu o sa cada niciodata guvernarea psd . Opozitia nu vrea la guvernare pentru ca nu are un plan si se complace in situatia asta pentru ca salariul lor este undeva la 4-5000 euro pe luna , daca voiau puteau trece motiunea de cenzura impreuna cu tradatorul sef presedintele nostru dar nu se doreste , ne amagesc ne aburesc ca si pana acum , trebuie schimbat intregul sistem politic din opozitie pana la cei care guverneaza , sus inimile , sus Romania !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -