Dăncilă: „În România, statul de drept e respectat”. Ce mizerie! Ce ruşine! Ce tupeu!

0
5476

Aflată azi la Bruxelles, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Comisiei Europene şi cu comisarul european Corina Creţu, premierul Dăncilă a avut tupeul să mintă din nou Europa în faţă legat de atacul la justiţiei, la drepturile cetăţenilor paşnici. Culmea, alături de Dăncilă se afla Jean Claude Juncker, care în nenumărate rânduri a cerut României să lase în pace statul de drept. Răspunzând întrebării unei jurnaliste legat de situaţia gravă din România înainte de preluarea preşedinţiei rotative a UE, Dăncilă a minţit la scenă deschisă presa europeană şi implicit opinia publică de pe tot continentul:

„În România, statul de drept este respectat. Se fac eforturi pentru întărirea statului. Nu văd o legătura între preşedinţia rotativă şi acest subiect.”, a declarat Dăncilă spre stupefacţia tuturor celor de bună-credinţă, care cunosc adevărul din ţară.

Cum e respectat statul de drept, când actuala putere PSD-ALDE (cu sprijin din umbră de la UDMR şi minorităţi) nu face altceva decât să-l distrigă sistematic, de doi ani de când a ajuns la guvernare?

Cum este respectat statul de drept când o instituţie a statului atacă populaţia paşnică, aşa cum s-a petrecut în 10 august, în Piaţa Victoriei?

Cum e protejat statul de drept când el a ajuns prizonierul unei caracatiţe de interese penale şi financiare pe axa Toader-Hăineală-Savonea-Marcu-Ghica-Nicolicea-Nicolae-Codrin-Mitralieră?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here