Lia Olguţa Vasilescu îi trimite la puşcărie pe liderii USR: „Tocmai au devenit penali”

2
3536
Olguța, împărăteasa roșie a Craiovei, sancționată doar cu avertisment pentru "Iohannis, nazist" de către prietenii PSD-iști din CNCD

Lia Olguţa Vasilescu nu se poate abţine nici pe ultima sută de metri a PSD. Supărată că partidul său se duce la vale, mai ales din cauza ei şi a celor care l-au confiscat în epoca Dragnea-Dăncilă, baroana PSD de Dolj atacă USR la scenă deschisă pe motiv de… Barna.

Lia Olguţa Vasilescu a scris pe Facebook că felul în care USR mobilizează oamenii la vot este la fel cu cea a făcut… Liviu Dragnea!Evident, mesajul a fost publicat exact în aceeaşi limbă română aproximativă, ca mulţi politicieni care n-au învăţat nici până azi că diacriticele sunt obligatorii şi că nu pot fi înlocuite cu alte litere.

Mesajul anti-USR al Liei Olguţa Vasilescu

„Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare, chemand oamenii la vot pentru un candidat anume, stiind ca pierd turul doi. Liviu Dragnea a primit condamnare exact pentru aceasta fapta, desi a chemat oamenii la vot in perioada campaniei, nu in ziua cand legea interzice, adica in ziua votului. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Votam… MULTI (!) si votam… „CU-CAP” (!!!!!!!!!), obiectivul acestui prim-tur al „alegerilor-pentru-Cotroceni” fiind: SA SCOATEM „CIUMA-ROSIE” DIN ZONA PUTERII POLITICE din ROMÂNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SINGURUL vot… RATIONAL / RESPONSABIL / UTIL al oricarui cetatean care uraste „Ciuma-Rosie” este (in afara de cel pentru Klaus Iohannis, care, ORICUM — ! –, este deja in turul-doi, chiar si numai prin votul membrilor si simpatizantilor P.N.L. !), acela pentru candidatul „Alianței 2020” U.S.R.-PLUS, DAN BARNA !!!

    In acest moment, al turului-întîi al „prezidențialelor”, ORICARE ALTE optiuni-electorale (de genulll… Theodor Paleologu !) ale celor care vor sa vada… ALUNGAREA „CIUMEI-ROȘII” (!) ar insemna voturi… IROSITEEEEE: votam DAN BARNA, daaaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Minciună: Motivul pentru care Liviu Dragnea a primit acea condamnare cu suspendare a fost că „au votat morții. Ăia din cimitire”. S-a jucat Walking Dead în 2012. Una e să îndemni la vot, apelezi la conștiința cuiva, iar acela are de ales. Dar altceva e să șantajezi și să obligi la vot. Bad whatabout-ism, Olga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here