La Mulţi Ani, G4Media.ro!

3
480

Colegii de la G4Media.ro anunţă azi împlinirea unui an de la lansarea tinerei publicaţii online.

G4Media.ro a fost fondat de jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi, plecaţi acum un an şi ceva de la Hotnews.ro.

Despărţirea s-a produs fără conflicte, dar din mesajul de atunci al jurnaliştilor a rezultat că au existat unele probleme de natură editorială cu patronatul.

„Le mulţumesc acţionarilor pentru deplina libertate editorială oferită în vremuri tulburi şi pentru curajul de a rezista în momente dificile pentru presă din România. N-au fost deloc puţine încercările prin care am trecut împreună.
Chiar dacă azi ne despart viziuni diferite, sunt convins că vom merge ani buni de aici încolo pe acelaşi drum. Ce ne-a unit puternic a fost credinţa într-un set de valori. Asta nu s-a schimbat fundamental. Sper ca într-o bună zi ne vom întâlni din nou.”, scria Dan Tăpălagă în ultimul său text publicat pe Hotnews.

G4Media.ro a devenit rapid o voce puternică şi credibilă în piaţa nostră media, tot mai săracă în publicaţii care să servească exclusiv interesul publicului şi tot mai bombardată cu entităţii producătoare de „fake news” – materia primă a clanurilor politice interesate să controleze societatea prin corupţie şi complicităţi dăunătoare democraţiei.

Dar poate cel mai important aspect al existenţei noii publicaţii online este faptul că ea este „patronată” exclusiv de către cititori, care ţin în viaţă site-ul prin donaţiile lor, asemeni şi prietenilor noştri parteneri la proiectul ZIARISTII.COM.

„Site 100% independent, G4Media.ro a apărut fără moguli în spate, fără finanțări obscure sau agendă ascunsă. Voi, cititorii, ați fost finanțatorii noștri, prin donațiile trimise încă din prima zi de funcționare. Cu fiecare donație am putut angaja colaboratori în plus. Câteva donații de cinci sau zece euro asigură plata pentru încă o anchetă, analiză sau interviu bine făcut. Azi, echipa G4Media.ro s-a mărit în primul rând cu sprijin din partea publicului. Esențial.”, scriu jurnaliştii de la G4Media.ro, în articolul aniversar de azi.

ZIARISTII.COM le urează colegilor de la G4media.ro LA MULŢI ANI!

3 COMENTARII

  1. Presa online e un mare bine adus noilor legi americane care impun netăierea stejarilor Moldovei spre tipărirea pe ziar a Jurnalului Național. Masoneria Americană vede altfel lucrurile pentru propria sa supraviețuire ceea ce impune respect.

    La mulți ani Ziariştii.com şi G4Media!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here