La 92 de ani, poliţiştii i-au îndeplinit o veche şi mare dorinţă: să fie arestată! „Am reuşit să îi oferim o zi de neuitat”

0
816

O pensionară din Marea Britanie, care nu s-a abătut niciodată de la litera legii în cei 92 de ani de viaţă, şi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă: aceea de a fi arestată.

Spre încântarea ei, Josie Bird a fost încătuşată de poliţişti şi escortată la secţia de poliţie din Harpurhey.

Pam Smith, nepoata bătrânei, a explicat într-un mesaj publicat pe Twitter că starea de sănătate a lui Josie s-a deteriorat în ultima perioadă şi că aceasta ”şi-a dorit să fie arestată pentru ceva înainte de a fi prea târziu”.

Pe toată durata vieţii, pensionara nu a încălcat niciodată legea şi ”a vrut să afle cum e să fii neascultătoare”.

Smith a declarat pentru publicaţia The Manchester Evening News că dorinţa lui Josie de a fi arestată a fost inspirată de pasiunea acesteia pentru filmele poliţiste şi că întreaga experienţă a fost înviorătoare pentru ea.

Poliţiştii aflaţi în afara serviciului au arestat-o pe pensionară şi au acuzat-o că ar fi jefuit un magazin, a precizat Smith. Ei i-au pus cătuşele, au urcat-o în maşină şi au dus-o la secţia de poliţie însă, în loc s-o închidă într-o celulă, i-au oferit ceai şi prăjitură.

”Am reuşit să îndeplinim dorinţa unei doamne în vârstă şi să îi oferim o zi de neuitat”, a declarat inspectorul-şef Denise Pye, de la Poliţia din comitatul Greater Manchester, în nordul Angliei.

”Suntem bucuroşi că am reuşit să o facem pe o doamnă vârstnică să zâmbească şi să bifeze una dintre dorinţele ei mai vechi de pe listă”, a menţionat Pye într-o declaraţie de presă.

CITIȚI ȘI:

Am scăpat de Ciorbea şi-am dat de „soră”-sa! Renate Weber, Avocatul Poporului

* VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

Sluga lui Dragnea îl vânează pe procurorul care a deschis dosarul „10 august”. Netejoru îl vrea dat afară din Parchet și arestat!

Cum au trăit actorii #Rezist arestarea lui Dragnea. „Când s-a dat sentința, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Carmen Dan încă nu și-a revenit din șocul arestării lui Dragnea. Zice că-l va vizita la pușcărie

Surpriza PLUS care a înfuriat USR. Sondajul care-l dă pe Cioloș peste Barna nu a fost comandat de Alianța USR-PLUS!

Octavian Ursu, trompetistul român care a devenit primarul unui oraș german de 70.000 de locuitori

VIDEO. Un român din Italia, șofer de TIR, a devenit erou după ce a convins un tânăr să nu se sinucidă

Niște idioți cer, la Cotroceni, eliberarea infractorului: „Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim!”. Ei luptă cu „excrocul” Iohannis

Chirieac: „Se ridică o mișcare în favoarea domnului Dragnea. Au fost demonstrații la Cotroceni”. Alți penibili: Pelican și Troncotă

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Dragnea e nehotărât între pușcăria-hotel din Mehedinți și hotelul-pușcărie de la Rahova

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutor de la dictator: Plahotniuc s-ar fi refugiat în Turcia, la Erdogan, după o fugă prin Transnistria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here