Jürgen Klopp: „Eram într-adevăr beat. Am urcat într-un camion, am încercat să dorm, dar era plin de pui”

1
2904
Jurgen Klopp

Jürgen Klopp dezvăluie o poveste suprarealistă petrecută după ce a câștigat Bundesliga cu Borussia Dortmund, în 2011. Antrenorul german a sărbătorit la maximum titlul obținut, dar în cele din urmă a pierdut meciul cu autocontrolul şi a trăit o întâmplare neverosimilă pentru personajul sobru şi realist ce părea a fi el în public.

Antrenorul şi-a „udat” titlul cu multă bere

„Eram într-adevăr beat, ceea ce ar fi putut fi notabil în unele interviuri”, povesteşte cu sinceritate actualul antrenor al Liverpool, într-un documentar pentru Amazon despre istoria sa cu echipa Borussia Dortmund.

După o noapte de pomină petrecută după câştigarea titlului în Germania, Klopp spune unde s-a trezit a doua zi. „Nu-mi amintesc nimic care să aibă sens. Nu sunt sigur dacă am spus vreodată cuiva. De fapt, m-am trezit într-un camion din interiorul unui garaj. Singur. Îmi amintesc, dar nu am idee despre ce s-a petrecut în orele anterioare ”, spune germanul.

„M-am trezit, am ieșit din camion și m-am văzut într-o încăpere mare a unei fabrici. Apoi am traversat curtea și am văzut silueta unui bărbat. Așa că am fluierat, pentru că pot fluiera destul de tare și am observat că silueta a încetinit puțin. Așa că am așteptat și l-am văzut pe Aki Watzke (Hans-Joachim Watzke, CEO al Borussia Dortmund). Aki și cu mine eram singurii oameni din această curte imensă”, spune Klopp.

Povestea lui nu se termină însă aici. Amândoi aveau nevoie să iasă acel teren pentru a se alătura petrecerii campionilor pe care un întreg oraş ca Dortmund o pregătise, așa că au căutat un mijloc de transport. Cu orașul închis din cauza paradei, a fost dificil, dar nu imposibil.

„Aki a oprit un camion Mercedes vechi, la șosea. Era un şofer de origine turcă, într-o dubă. Și Aki a spus: Du-ne la Italian! – Nu, nu te voi duce acolo, a răspuns tipul. Aki bagă mâna în buzunar, găsește 200 de euro și spune: Acum o s-o faci! Şoferul vede banii și răspunde: ok!”, mărturiseşte Jurgen Klopp.

„Aki se aşează în față, eu dau să mă culc. Încercam să dorm cu capul în lateral, eram un pic obosit. Dar am început să aud: cluck, cluck, cluck! Ce se întâmplă aici?!, m-am întrebat. Credeam că visez. Dar nu. Camionul era plin de pui”, a mai povestit fostul antrenor al Borussiei Dortmund, acum la Liverpool.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

VIDEO: România – Spania 1-2. Blestemul naționalei de fotbal, cu Contra antrenor: începe să joace doar la 0-2

INTERVIU. Belodedici: „Becali să meargă la Hagi cu un caiet și să-și ia notițe!”. Și: „Dacă vin rușii, ne batem cu ciomegele”

VIDEO. La 19 ani, Bianca Andreescu e în finala US Open! Adversară îi va fi Serena Williams, care are 2 x 19 ani!

VIDEO. O lecție pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea. Bianca Andreescu a arătat cum poate fi învinsă durdulia Taylor Townsend

VIDEO. Neputința new-yorkeză a Simonei Halep. A treia eliminare prematură. Risc de prăbușire în clasamentul WTA

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

LIVE: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Victorie magnifică la Wimbledon!

Ivan Patzaichin: „Trăiesc bine pentru că n-am intrat în politică”. Cum a încercat Meleșcanu să-l atragă spre PDSR

EX-TRA-OR-DI-NAR! Meci fabulos în Scoţia făcut de CFR Cluj: 4-3 cu Celtic Glasgow! Campionii României merg în play-off-ul Champions League

1 COMENTARIU

  1. Daca am avea si noi un antrenor care sa aiba performantele neamtului…, apaiii…, n-ar avea decat sa doarma si in… șanț (Sic !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    (Dar…, sa fim bine intelesi: NU CHIAR TOT TIMPUL !)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here