Jocuri cu vikingi de încercat în 2023

0
554

Toate jocurile cu vikingi au ceva acțiune la bază, iar aventura este, de asemenea, nelipsită. Dacă ești gamer, dar și un mare fan al culturii și mitologiei nordice, este posibil să fi căutat jocuri video care să corespundă criteriilor și care să-ți aducă satisfacție pe post de premii. Poate că unul din următoarele va deveni preferatul tău.

Cu multe motive nordice și vikinge, jocul Frozenheim merită un loc pe această listă și unul destul de sus, datorită graficii frumoase și a manierei distractive. Deși jocul ar putea fi considerat un pic generic în ceea ce privește povestea, oferă acțiune și necesită un efort imens. Tocmai de aceea, mulți oameni îl critică. Totuși, unde este distracția într-un joc atunci când nu e nevoie să dai ce e mai bun din tine? Povestea oferă mai multe capitole și mici misiuni secundare distractive. Coloană sonoră și atmosfera relaxantă surprind pe măsură.

Viking Hoard este un joc potrivit pentru cei care doresc să afle mai multe despre acești războinici scandinavi, dar și pentru cei care iubesc jocurile care prezintă ambarcațiuni, drept reflectare a personalității lor. Este un slot destul de simplu, cu rotiri gratuite sub formă de caracteristici suplimentare. Utilizează un sistem de câștig în cascadă, ceea ce înseamnă că simbolurile din combinațiile câștigătoare sunt eliminate de pe role. Noi simboluri intră în căsuțele libere, iar câștigăturile multiplicate sunt posibile la fiecare rotire. Această mecanică joacă un rol-cheie în timpul rotirilor gratuite. Acțiunea pare a fi plasată într-o arcadă scandinavă, în mijlocul verii. Modelul matematic care stă la bază încearcă să scoată la suprafață potențialul jucătorilor, care trebuie să muncească din greu pentru a-l debloca.

Deși este posibil ca Ancestors Legacy să nu se ridice la înălțimea standardelor de acuratețe istorică, acest joc de strategie în timp real este un clasic. Dispune de o serie de moduri, inclusiv multiplayer și AI versus moduri care pot fi distractive. Apoi, sunt cele șase campanii inspirate de diferite evenimente istorice, care cer jucătorului să construiască o bază principală, în timp ce capturează sate mai mici pentru a-și îmbunătăți resursele. Se poate alege între unul din cele patru grupuri diferite implicate în joc, formate din vikingi, englezi, germani și slavi. Fiecare are propriile sale puncte tari și puncte slabe și depinde de tine să decizi alături de care să joci. De asemenea, și mai distractivă este natura caricaturală a vikingilor din joc, care sunt la fel de brutali ca și omologii lor fictivi.

Mulți gameri sunt în căutarea unui sentiment nostalgic când vine vremea pentru un nou joc video. O alegere potrivită în acest sens este Northgard, deoarece oferă acel sentiment clasic de Age of Empires atunci când te afli în acțiune. Cu toate acestea, jocul este mai mult decât o călătorie pe urmele melancoliei, oferindu-ți o privire asupra culturii nordice și asupra creaturilor mitologice. Jocul este, de asemenea, bazat pe strategie și te va provoca să-ți dezvolți o așezare într-un mare sat fortificat care poate face față intemperiilor, alungând chiar atacurile monștrilor și ale altor vikingi care te amenință. Din nou, progresul tău în joc depinde de tribul specific în care joci și, având în vedere că te confrunți cu alți jucători, ai parte de resurse bonus unice dacă aceștia sunt învinși.

Assassin’s Creed Valhalla, cea de-a 12-a parte din această franciză importantă a Ubisoft, este considerat unul dintre cele mai bune din franciză de către fani și critici deopotrivă. Reluând jocul în pielea Laylei Hassan, începi lent și realizezi pe parcurs că se merită pe deplin când ajungi la sfârșitul jocului. După cum probabil îți poți da seama din titlul jocului, acțiunea se petrece în ținuturile nordice (probabil Norvegia), și se pot realiza comparații între povestea jocului și a seriei manga Vinland Saga. Ai de ales dintre a juca din postura unui personaj masculin sau a unuia feminin și o mare parte a intrigii este povestită prin diverse tehnici narative, cum ar fi flashback-urile.

Versiunea God of War din 2018 merită primul loc pe listă, după cum ar spune multe persoane. Acest joc de acțiune-aventură prezintă câteva elemente RPG și te surprinde jucând ca Kratos în căutarea lui însetată de răzbunare. Această versiune face o scufundare și mai adâncă în tradiția fantastică a mitologiei grecești și nordice. Nu sunt multe de spus despre acest joc în afară de faptul că este o capodoperă, mai ales datorită firului poveștii, modului în care sunt editate scenele și secvențele de acțiune combinate. Lupta finală a lui Kratos în acest joc este ceva care dă multor fani ai francizei fiori pe șira spinării, care nu pot fi decât o formă de încurajare pentru victorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.