Iordache: „Dacă am dezincrimina abuzul în serviciu prin ordonanță de urgență, ce ar fi?” Altă întrebare!

0
69

Plutește în aer pericolul ordonanței de urgență pe modificarea Codurilor penale. PSD-istul Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, nu vede nimic rău în ordonanța asta.

„Ordonanța ar trebui să cuprindă cât mai multe articole, pentru a trece peste practica neunitară. Abuzul în serviciu a creat o prea mare pasiune. Dacă am dezincrimina abuzul în serviciu prin ordonanță de urgență ce credeți ca ar fi? Ar fi chiar o soluție. Să vedem motivarea Curții Constituționale de miercuri. Ordonanța asta ar crea ordine în haos”.

Florin Iordache, zis și Ciordache, a devenit celebru (în sens negativ) în seara Ordonanței 13, pe 31 ianuarie 2017, când în dialogul cu ziariștii a folosit de 24 de ori expresia „Altă întrebare!”

Cel mai cunoscut beneficiar al dezincriminării abuzului în serviciu, pe care PSD l-a tot încercat în ultimii doi ani, începând cu „cei doi elefanți” din Guvernul Grindeanu (pe 18 ianuarie 2017), este Liviu Dragnea. Ordonanța l-ar scăpa pe acesta de dosarul angajărilor fictive din Teleorman, în care a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here