Strigătul lui Cioloș: „Trebuie oprit atacul tâlharilor asupra justiției!” Dar cum?

2
28
Dacian Ciolos

La o lună după ce a fost lansat, strigătul lui Dacian Cioloș se aude cu aceeași intensitate și acum. Nimic nu s-a rezolvat, jihadul anti-justiție continuă.

Ce spunea Dacian Cioloș pe 14 noiembrie, la o zi după rezoluția anti-borfași a Parlamentului European:

„Ieri, întregul Parlament al Europei ne-a vorbit pe un singur glas: România, trezeşte-te!

Ca să rămânem între graniţele civilizaţiei, trebuie oprit atacul tâlharilor asupra justiţiei! Trebuie să facem lumină şi să găsim vinovaţii pentru represiunea din 10 august.

Ieri, Europa ne-a spus că e cu noi şi împotriva lor. Că mai e speranţă, dacă ne trezim la timp, că Europa este şi casa noastră, dacă nu-i dăm foc.

Trebuie să-i oprim şi apoi să începem reconstruirea ţării. Cărămidă cu cărămidă, şcoală cu şcoală, spital cu spital. Împreună putem face asta.

Trebuie să credem în puterea noastră de a lupta şi de a ne recâştiga ţara din mâinile lor. 

Unii am înţeles prea târziu că votul nostru e puterea noastră. În 6 luni vom avea o nouă şansă. România îşi va alege oamenii care să o reprezinte în Europa, oameni care să se bată pentru drepturile românilor şi să nu le pericliteze viitorul.

Locul României este în Europa, pentru că nu a fost niciodată altundeva. Cine vrea să ne scoată din civilizaţia occidentală, spre care am tânjit mereu, va plăti cu vârf şi îndesat.

Voi face tot ce ţine de mine ca să nu mai trăim asemenea zile negre, în care minciuna a devenit politică de stat”.

2 COMENTARII

  1. Trebuie, trebuie…E ca si cum, in mijlocul unui lac adanc, un om se zbate cu din ce in ce mai putine puteri, aproape se ineaca, iar pe mal o multime de alti oameni sunt foarte implicati, isi doresc sa fie salvat, fiecare spune ce-ar trebui facut ca omul sa fie salvat, dar nimeni nu face…
    Trebuie, trebuie… multi romani de buna credinta stiu ca trebuie facut ceva dar, din pacate, inca nu a aparut cel capabil sa o si faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here