Acasă News Iohannis nu mai e preşedinte, Tăriceanu trebuie instalat la Cotroceni! - concluziile...

Iohannis nu mai e preşedinte, Tăriceanu trebuie instalat la Cotroceni! – concluziile unui fost membru al CSM. Huo, nebunule!

Avocatul Adrian Toni Neacşu, fost magistrat şi fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), aruncă pe piață o variantă nebunească: refuzul preşedintelui de a-i numi pe cei doi miniştri, la Dezvoltare şi Transporturi, echivalează cu imposibilitatea temporară de a-şi exercita funcţia. Altfel spus, nu mai avem preşedinte!

Într-o postare pe Facebook, avocatul Neacşu merge mai departe: titular la Cotroceni ar trebui să ajungă, temporar, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Interimatul funcției de preşedinte ar urma să fie constatat de Curtea Constituțională.

„Refuzul deliberat al Preşedintelui de a-şi îndeplini obligaţiile constituţionale echivalează cu o imposibilitate temporară, din motive subiective, de exercitare a funcţiei, ceea ce justifică constatarea de către Curtea Constituţională a interimatului funcţiei, potrivit art. 98, alin. 1 din Constituţie.

Decizia interimatului este una juridică şi constituţională, nu politică; obligatorie, dacă se constată existenţa întreruperii în activitatea Preşedintelui României, iar nu facultativă.

Nu este o suspendare a Preşedintelui, nu are drept urmare un referendum şi durează doar cât timp preşedintele refuză să-şi îndeplinească atribuţiile”.

Nici măcar o Curte Constituțional puternic PSD-izată, cum este cea actuală, nu poate lua în serios teoria halucinantă a lui Neacşu!

Adrian Toni Neacşu a fost nevoit să plece din CSM după ce a fost prins cu nişte deconturi falsificate.

loading...

9 COMENTARII

 1. A suspenda un președinte ales ar aduce suspendări în toate iar unde sunt la putere aldepsd. Suspendări la propriu! Spânzurați! Ca sa nu fie interpretabilă supoziția mea la consecințe!

 2. Da,gura lumii sloboda,fiecare e specialist dar de fapt e pe dinafara
  subiectului.Presedintele n-a refuzat sa dea decretul de revocare
  doar ca pentru cei doi n-a primit si motivarea remanierii. Deci Tanti
  Veorica sa iasa public la microfoane si sa recite(ea invata tot pe dinafara)
  de ce vrea sa scape de aia doi. In afara de asta stiu si ei,stie si Dorneanu&co
  asa cum deja stie toata tara ,ca CCR e in afara legii si orice hotarare e nelegala.

  • ”Presedintele” Klaus Johannis a fost ales si validat in urma unui proces electoral desfasurat cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Legii 14 . In acest sens autoritatile teroriste de stat care guverneaza in Romania au refuzat si refuza sa analizeze si sa ia masurile care se impun intr-un stat de drept ….(vsv)

 3. Asta e un limbric odios, care are glas si tupeu de borfas datorita faptului ca latrinelor tv, care le ofera loc de scuipat tuturor infractorilor, nu li se gaseste inca o solutie pentru a fi distruse odata. Cata vreme zoaiele-astea de tv vor continua sa emita, tot atata vreme vom asista neputinciosi la obraznicia si tupeul infractorilor. Chiar ma uitam ieri pe net in ce conditii se ridica dreptul de emisie unei tv, scarboasele latrine calca legea intr-o veselie, insa nemernicul de cna nu vede, n-aude!

 4. Acesti psd-ei continua sa latre ca niste caini de maidan cabd trece un caine de rasa si educat…Dupa ei nici-un personaj onorabil, dar nici-unul nu trebuie lasat nelatrat sau nemuscat !

 5. Asta nu mai are ce sa caute in justitie, din cauza lui si a celor manjiti ca si el justitia aluat-o pe aratura tinand partea hotilor mai nou, si inca pe fata, CSM A lua-o razna cu clica savonea in frunte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările