Acasă Media Ion Cristoiu: "Să se dea ordonanța cu amnistia! Cel puțin 100.000 de...

Ion Cristoiu: „Să se dea ordonanța cu amnistia! Cel puțin 100.000 de cetățeni români ar deveni liberi, n-ar mai putea fi şantajați”

Ion Cristoiu a devenit propagandist pe față pentru amnistie şi grațiere, prin ordonanță de urgență. Antena 3 a observat şi îl cheamă insistent, iar „maestrul” analizează de zor. Azi, de exemplu, a „analizat” până ce a ajuns la concluziile lui Bogdan Chirieac.

 • „Eu sunt un adept al ordonanței. Pentru că, din momentul în care se dă, devin liberi cel puțin 100.000 de cetățeni ai României, care nu mai pot fi şantajați cu dosare. S-a dat ordonanța, gata, nici nu mai contează dacă a făcut sau n-a făcut”.
 • „Devin liberi şi oameni pentru care s-au cheltuit milioane de euro ca să fie scoşi din joc: Oprescu, Hrebenciuc, Năstase…”
 • „Eu, în locul lui Iohannis, aş negocia cu Dragnea: <<scapi de dosare, dar mi-i laşi pe ăilalți>>. Altfel se face praf totul”.
 • „Îmi place de Tudorel Toader, pentru că nu se teme de fătuce. Când vin tot felul de analfabete să-i pună întrebări…”

Precizare: prin termenul „fătuce” (arogant, peiorativ şi misogin), Ion Cristoiu desemnează reporterițele care iau declarații oamenilor politici, pe la uşile sau pe holurile instituțiilor conduse de aceştia.

loading...

11 COMENTARII

 1. Pacat am observat de ani de zile cat de mult e sluga psd si mi e scarba de [email protected] Rusine! non maestru!..primele dati eram stupefiat cand a inceput sa vb posibil prin televiziune tvr acaparata de psd ramaneam stupefiat cum intorcea logica si o rasucea ca sa spuna minciuni si efectiv te infuria!

 2. Tot șeful de la gazeta UTC-ului, „Scânteia tineretului „, tot propagandist grosolan. pe stil vechi, rusesc si neevoluat ai rămas. Asculta adevarul aici:

  *** Ministerul Justiției recunoaște către Parlament că ”doar 2% dintre inculpați sunt achitați definitiv in recurs”, un procent excepțional de redus comparativ cu alte state din europa unde procentul merge pana la 7%…!

  (((http://www.tolo.ro/2018/03/02/document-ministerul-justitiei-recunoaste-catre-parlament-ca-doar-2-dintre-inculpati-sunt-achitati-definitiv-un-procent-exceptional-de-redus-comparativ-cu-alte-state/)

 3. Gogosarul asta stricat se da in stamba la un mod absolut abject! Candva, odata, citeam ce scria, astazi nici sa-mi dea cineva bani, n-as mai citi ce-i fata mintea! Ca este nesimtit, corupt si pupincurist nu mai surprinde pe nimeni, insa la atat tupeu nici macar de la mercenarul asta scarbos parca nu te-ai astepta : el il sfatuieste pe presedinte ce sa faca, si cum sa dreaga, este de adanca noapte-a mintii!
  In ultima vreme, presedintele Iohannis primeste oferte de „consiliere” din partea borfasilor cate una pe zi : ieri „ciorchinele de negi” toader, azi gogosarul asta imputit, sa vedem maine cu ce alt ”consilier” se mai pricopseste presedintele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările