Acasă Diaspora "Haideţi să-l susţinem pe românul cu plăcuţele anti-PSD! El nu-şi va bate...

„Haideţi să-l susţinem pe românul cu plăcuţele anti-PSD! El nu-şi va bate joc de voturile voastre”

Au apărut şi primii militanţi ai „românului cu plăcuţe suedeze” – Răzvan Ştefănescu, emigrantul de la Stockholm care arunca în aer puterea PSD-ALDE, în vara anului trecut, prin numerele sale de înmatriculare auto. Roxana Şerban (foto jos), prostestatară foarte activă în Italia, parte a grupului „Diaspora Milano”, dar prezentă şi la manifestaţiile din România, a decis să-i fie alături „suedezului” în campania pentru alegerile europarlamentare de anul acesta. Iată mesajul ei:

„În vara trecută, când am văzut la știri un român simplu, care și-a asumat un risc real (în felul său, printr-un mesaj antiguvernamental poate dur, dar pe măsura abuzului la care e supusă România de politic) am spus că este scânteia care va pârjoli această plagă coruptă. Am fost foarte entuziastă să-i scriu, să-i împărtășesc părerile mele, să aflu ideile sale despre cum putem să ajutăm România. Aşa am simţit şi pentru că eu, de mai bine de un an, ies la proteste și în Milano (deşi locuiesc la Como), şi chiar în Bucuresti.

La cel din 10 august, l-am văzut pe Răzvan Ștefănescu înconjurat de oameni care vroiau să-i vorbească, să se fotografieze cu el… Nu am reușit să ajung în apropierea sa, în nebunia cu jandarmeria din Piaţa Victoriei. Apoi, am fost atacaţi cu gaze, ca zecile de mii de oameni paşnici şi ne-am împrăştiat după voia lui Dragnea şi Carmen Dan. Am rămas cu regretul că nu am fost mai insistentă să ajung la el, dar aveam să ne regăsim puţin mai târziu.
Lunile care au urmat până la 1 Decembrie, când ne-am cunoscut în persoană la Alba-Iulia, am tot vorbit, am tot schimbat păreri, ne-am împărtășit temeri și ne-am tot consultat cu privire la răul care plutește în aerul României, ce putem face concret pentru a fi de ajutor.

A fost atunci, de Ziua Naţională şi la 100 de ani de România Mare, când am aflat că s-a hotărât să candideze ca independent la alegerile europarlamentare de anul acesta. Am fost cea mai bucuroasă persoană, pentru că Răzvan este cea mai serioasă persoană pe care am cunoscut-o, în pofida mesajului agresiv de pe plăcuţele suedeze, care nu-l reprezintă ca om, dar care a fost unul pe bune, meritat de cei care ne distrug vieţile!

Sper că nu v-am plictisit cu povestea mea și sper că foarte multe persoane să ni se alăture și sa-l votam pe Răzvan Ștefănescu. De ce? Pentru că e un OM simplu, cu Acțiuni Clare și Transparente, care nu vrea să pozeze în altceva, nici să facă pe grozavul sau pe deşteptul, ci să ajute. Nu are nevoie nici de înflorituri alambicate sau de mesaje pretenţioase ambalate în fraze preţioase, pentru că el nu-şi propune să ne distreze, nici să ne transmită neîncredere şi pesimist, ci dimpotrivă. A demonstrat şi ŞTIE că poţi dărâma de unul singur un monstru fără să te împăunezi cu fraze sofisticate, titluri, glorie, diplome, premii şi alte galoane, care nu înseamnă că sunt inutile, dar nici că sunt obligatorii pentru a-i ajuta pe oameni.

Vă chem să-l susţineţi pe Răzvan, pe care presa l-a botezat drept românul cu plăcuţele suedeze, pentru că MERITĂ! Îşi iubeşte ţara, familia, prietenii şi pe toţi românii obligaţi să plece din ţară din cauza mafiei politice. E momentul să facem din momentul său de glorie, din vara anului trecut, trambulina pentru intrarea sa în politică. Nu prin voia unui partid, ci ca INDEPENDENT. Nu vă temeţi că astfel veţi risipi voturile anti-PSD, pe care le vor şi mulţi candidaţi bine-intenţionaţi ai opoziţiei. În Parlamentul European nu se face guvernul României, ci se aleg oamenii care să ne reprezinte în Europa. Iar Răzvan a arătat că ne poate reprezenta mult mai bine decât mulţi alţi europarlamentari ajunşi acolo pe filieră de partid, care şi-au bătut joc de România. El nu-şi va bate, cu siguranţă! Ştim deja asta…”

Roxana Şerban, Como, Italia

CITIŢI ŞI:

Răzvan Ştefănescu: „ÎNTOARCEREA ROMÂNILOR în ţară! Pentru asta m-am decis să candidez la europarlamentare”

„Da, eu sunt Răzvan Ştefănescu, şoferul de TIR! Mă regăsesc în fiecare român ce munceşte”

loading...

4 COMENTARII

    • Dar deja sunt in parlament și guvern destui care nu știu cu ce se mănâncă politica.Sunt mulți amatori,ageamii in ale politicii care nu au făcut decât erori.Sa sperăm că vor candida și persoane pregătite care au ceva de spus,care au vocație de politicieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările