Grapini, deşteapta Europei. Atac la Austria şi la şeful Comisiei Europene: „Juncker e duplicitar. Ce-a făcut Austria cu Brexit, cu migraţia?”

1
9896
La poză cu Juncker, îi place europarlamentarei

„Înseamnă că dl Juncker este duplicitar, pentru că toată lumea a văzut când a fost guvernul României la Bruxelles şi când a fost întâlnire bilarală cu primul-ministru am văzut declaraţia dlui Jucker, care a spus foarte clar că România nu are nicioproblemă, România îşi poate duce preşedinţia. Înseamnă că, din nou, foloseşte dubla măsură despre care eu vorbesc – nu poţi să spui azi că-i negru şi mâine că-i alb”, a declarat pentru Mediafax europarlamentarul Maria Grapini.

Ce a făcut Austria, cu ce s-a remarcat Austria pe preşedinţie sau alt stat care a fost de acum doi ani şi jumătate, de când este cu Brexitul? Nu au fost în stare să termine Brexitul, nu au fost în stare să încheie niciun dosar foarte important. Cu ce s-au remarcat? Preşedinţia rotativă nu dă foarte multe pârghii statului care conduce! Eventual, poate pune într-o anumită ordine rapoarte, poate grăbi trialogul pe anumite dosare la care, să spunem, că ar avea un interes statul care deţine preşedinţia. Austria nu a rezolvat migraţia, dosar foarte greu – ştim poziţia cancelarului din Austria, că face garduri, nu a înaintat cu nimic aproape negocierea noului Cadru Financiar Multianual şi la Brexit ne-am împotmolit, am făcut paşi înapoi. Ar fi păcat ca noi, românii, să pedalăm pe chestiunea că România nu-i pregătită pentru preşedinţie. Ar fi nedrept să se pună în cârca României dacă nu se rezolvă dosarul migraţiei, Brexitul...”, a adăugat Grapini.

1 COMENTARIU

  1. Cat de superficial si serpesc gandeste aceasta Grapini…punand in evidenta cu aplomb (a se citi cu obraznicie) defectele altora si nepronuntand o vorbulita despre precaritatea din zeci de puncte de vedere a panopliei de politicieni semidocti si necinstiti cu care ne prezentam la presedintia UE. Grapini crede ca ne vom descurca perfect sa facem presedintia UE sa para normala cand de fapt este un compromis scandalos si o ocazie de SLABIRE A PRESTIGIULUI UE, exact ce-si propun acesti agenti putinisti ce au penetrat in structura acestei organizatii s-o submineze din interior.Sper sa fie suficienti oameni vigilenti care sa nu-i lase sa-si faca jocul murdar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here