Gloria Buzău – CSA Steaua: gazdele, fără eșec pe teren propriu, în Liga a 2-a, în 2023

0
139

Va fi un meci important pentru zona play-off duminică, 1 octombrie, de la ora 12.30. Înainte de runda a 8-a din Liga 2, Gloria Buzău se află pe locul 4, cu 14 puncte, și trebuie să fie atentă să nu piardă legătura cu podiumul. 

În Crâng vine o formație despre care se poate spune că trece printr-o criză. CSA Steaua este abia pe 12, cu 8 puncte, dar, cum până la zona play-off sunt doar două puncte, o eventuală victorie ar duce trupa bucureșteană aproape de Top 6.

În 2021, în primul duel direct, CSA Steaua trecea de buzoieni, chiar pe terenul lor, cu 1-0; apoi, în decembrie 2022, a fost 1-1 în Ghencea. În play-off-ul din primăvară, Gloria s-a impus cu 1-0 acasă, pentru ca steliștii să se revanșeze în propriul fief (4-2).

Vezi cea mai bună ofertă pentru divizia secundă și alege responsabil ce pariezi!

Două eșecuri consecutive în meciuri oficiale

În etapa anterioară, buzoienii au suferit primul eșec al stagiunii, 1-2 la CSC 1599 Șelimbăr, liderul la zi din L2. Apoi, Gloria a cedat acasă cu UTA, 1-2 în grupele Cupei. Aceste două insuccese au venit însă după ce formația lui Andrei Prepeliță consemnase patru victorii consecutive.

Mai mult, Buzăul mizează pe faptul că nu a mai pierdut acasă, în Liga a 2-a, din 25 noiembrie 2022 (0-1 cu Concordia Chiajna).

În actualul sezon, Gloria s-a impus în toate cele trei partide de acasă, dar de fiecare dată la limită, golurile victoriilor venind după minutul 75.

Inspiră-te pentru parriuri în SuperSocial, rețeaua de socilizare a pasionaților de pariuri, disponibilă în aplicația Superbet!

Campionii remizelor 

Nu mai puțin de 5 egaluri au elevii lui Daniel Oprița în acest sezon de L2. În ultima rundă, CSA Steaua a scos un punct abia în minutul 90, acasă cu CSM Slatina (1-1).

Parcursul modest a continuat și în Cupă: spre nemulțumirea fanilor, ”roș-albaștrii” au pierdut, tot în Ghencea, 1-3 cu ”U” Cluj.

O singură victorie are CSA Steaua în acest campionat, un 6-2 la Unirea Dej. Acest triumf este singurul reușit de ”militari” în deplasare, în L2, din luna martie încoace, adică de o jumătate de an.

Atenție: 8 din cele 10 jocuri ale steliștilor, în acest sezon, au avut scoruri la limită!

Fii mereu responsabil și tratează pariurile ca pe un mod de a-ți verifica și valorifica experiența de pasionat de sport și spiritul de anticipație!

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here