FOTO-ȘOC. Aroganța supremă a lui Mourinho: s-a holbat în notițele tactice ale „inamicului”, apoi l-a făcut „idiot”!

2
1248

Celebrul și controversatul antrenor portughez Jose Mourinho (56 de ani) a făcut un gest șocant încă din prima zi a anului 2020. Apoi, în loc să prezinte scuze, a dat dovadă de o imensă bădărănie.

Instalat recent la cârma echipei londoneze Tottenham Hotspur, finalista din 2019 a Ligii Campionilor, Jose Mourinho a făcut un gest incredibil în meciul disputat în deplasare la Southampton, pe 1 ianuarie, și pierdut cu 1-0.

Portughezul s-a dus în spațiul tehnic al echipei-gazdă și s-a uitat insistent în notițele tactice ale omologului său, austriacul Ralph Hasenhüttl (52 de ani).

Mourinho nu doar a tras cu ochiul, ci chiar s-a holbat ostentativ. Scena a fost surprinsă de camerele video, dar și de arbitrul Mike Dean, care i-a arătat cartonașul galben.

La finalul partidei, în loc de scuze și regrete, reacția lui Mourinho a fost și mai urâtă. El a declarat: „Cartonașul galben a fost corect, pentru că am fost necioplit, dar am fost necioplit față de un idiot”.

Jose Mourinho a debutat ca antrenor la Tottenham pe 23 noiembrie 2019, succedându-i argentinianului Mauricio Pochettino, cel care a dus echipa londoneză în finala Ligii Campionilor 2019.

Bilanțul portughezului nu e grozav pe banca lui Tottenham: 6 victorii, 4 înfrângeri și o remiză, golaveraj 25-16. Echipa londoneză ocupă locul 6, cu 30 de puncte după 21 de etape, la un punct de locul 5 (Manchester United) și la 5 puncte de locul 4 (Chelsea), ultima poziție care asigură prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor.

Prima ligă engleză de fotbal are 20 de echipe, respectiv 38 de etape.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

CFR Cluj ține România pe harta fotbalistică a Europei. Cele 19 țări care mai au echipe în competiție. Regine: Spania, Anglia, Germania

Prăbușirea unui brand național: gimnastica feminină. Locul 22 din 24 la Mondiale! „Întreaga societate românească e vinovată”, spune antrenorul Forminte

2 COMENTARII

 1. Asta-i un fel de fecali al lor…o jigodie ,ce mare căcat de antrenor e????…la fel că Lucescu tatăl … au antrenat echipe gata făcute și performanțe cu echipe de doi lei…sunt prosti englezi că acceptă o asemenea panaramă de om …

  • Eu sunt Rapidist tata.
   Nu am nici o legatura cu fotbalul in afara de faptul ca-mi place spectacolul pe teren si-n tribune.
   Eram copil de 4-5 ani si-l ascultam pe Tudorica cu trompeta pe Giulesti.
   Jigodia asta care are echipe de cel putin un miliard de euro se crede cel mai mare .
   Sictir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here