Ediţie specială Cartianu-Ciocăzanu, la Naşul TV: cazul „Sorina” şi cum arată România după condamnarea lui Dragnea

4
716

Cei doi fondatori ai platformei media ZIARISTII.COM vor realiza împreună, în această seară, la Naşul TV (22.30), o ediţie specială a emisiunii „Cronica de noapte”.

Talk-show-ul va fi un bilanţ al celor mai importante evenimente care au marcat, în ultima perioadă, actualitatea românească – una dramatică şi plină de încleştări pe viaţă şi pe moarte între principalele tabere ale societăţii.

Principalele teme analizate în emisiunea din această seară:

  • Cazul „Sorina”. Cine are dreptate, de ce a întors procurorul general armele împotriva unei sentinţe definitive, cine are de câştigat din acest scandal, ce va face ambasada SUA la Bucureşti în privinţa celor doi cetăţeni americani cărora le-au fost încălcate flagrant drepturile de părinţi, de ce sunt protejaţi penal asistenţii maternali care au terorizat-o pe micuţă cu ideea morbidă a sacrificării ei pentru trafic de organe!
  • România după condamnarea lui Liviu Dragnea. Ce s-a schimbat pe scena politică, la putere şi în Opoziţie, care sunt previziunile pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, ce va face preşedintele Iohannis în cazul în care va primi propunerea de a prelua şefia viitorului Consiliu European, încotro se îndreaptă PSD, ce viitor are relaţia PNL-USR&PLUS, cazul Rareş Bogdan
  • Situaţia presei. Cazul fetiţei adoptate a resuscitat filonul anti-justiţie, care a funcţionat cu motoarele turate la maximum pe vremea lui Dragnea. Cum a învins din nou Diaspora&Generaţia Facebook infermala maşinăp de propagandă media pro-PSD&ALDE, plătită cu bani grei de la buget
  • Performanţa echipei naţionale de fotbal de tineret. Se vor califica tricolorii în finala Campionatului European de tineret U 21 după semifinala cu puternica maşinărie de fotbal a Germaniei? Cum se explică acest succes spectaculos al formaţiei conduse de Mirel Rădoi într-o ţară în care sportul a decăzut în ultimii 30 de ani?

Nu rataţi în această seară emisiunea „Cronica de noapte”, cu Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu, de la Naşul TV (22.30).

Notă: înregistrarea emisiunii va fi distribuită pe ZIARISTII.COM şi pe canalul de ZouTube al site-ului.

4 COMENTARII

  1. De abia astept, sper ca v-a revenit ratiunea si veti discuta cine au fost autorii acestui experiment social de vineri si ce ni se pregateste. Romanii au fost pe post de cobai, s-a dezvaluit public, caci local toata lumea stia ca autoritatile statului s-au intrecut la comiterea de ilegalitati timp de mai multi ani, procurorii si judecatorii olteni au actionat ca un clan mafiot , procuroarea de caz ca o smintita fara ratiune desi stia ca este filmata si politistii si luptatorii SIAS ca niste zombie fara reactie victima fiind un copil care inainte de acest experiment traia fericit de aproape noua ani intr-o familie instarita. Ce s-a testat? Reactia populatiei, organizarea populatiei, raspunsul la nedreptate, la agresivitatea procurorilor, la mafia si incomptetenta autoritatilor statului? Astea sunt marile intrebari care trebuie puse in emisiune fara partinire si ura, pentru ca sincer Romania care nu s-a impartit in tabere si vrea adevarul dispretuieste in egala masura si vuvuzelele de presa pro-Rusia si vuvuzelele de presa pro-SUA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here