Dragnea vorbeşte pro-NATO, dar atacă NATO şi UE de doi ani. Face pe împăciutorul şi îi promite răzbunare lui Iohannis

2
706

Atât Călin Popescu Tăriceanu, cât şi Liviu Dragnea au avut un discurs favorabil prezenţei României în NATO. Asta în vorbe. În fapte însă, guvernarea lor este una anti-NATO.

Liviu Dragnea a încercat să pară împăciutor, după atacul de doi ani încoace la parteneriatele României cu aliaţii săi occidentali.

„Ce-a făcut acest guvern atacat în continuare? A mărit salariile militarilor. A asigurat creştere economică. Susţine pensiile militarilor. E nevoie de consens. Am vrut să i-o propun preşedintelui României azi, dar după discursul său în Parlament de azi îmi dau seama că e inutil. NATO e singura garanţie a stabilităţii lumii democratice. NATO a fost construită pentru apărarea democraţiei. A apărut ca o alianţă a binelui.”, spus Liviu Dragnea de la tribuna Parlamentului.

La final, el a promis că-i va „un răspuns în zilele următoare” lui Klaus Iohannis, după atacul său furibund de azi la adresa PSD şi ALDE.

CITIŢI ŞI:

Iohannis, atac furibund la Guvernul PSD-ALDE. Dragnea s-a făcut că nu-l vede în Parlament. Aplaudacii „Ciumei Roşii” l-au huiduit pe preşedinte şi au făcut circ la o şedinţă solemnă

 

2 COMENTARII

  1. Prefacuti si talentati, cand au chef, la pastrat aparentele, ma si mir, ce i-a apucat, cand ei, in subsidiar nici pe departe nu sunt atat de devotati cauzei NATO in care isi baga, mai degraba, picioarele, sperand sa se fasaie ca organizatie, atat prin neglijenta SUA, cat si a statului roman aflat, in intentiile lor, pe punctul de a sfida vestul pe toate caile, hai sa zicem, doar prin tragere de timp, pana una alta, pana mai primesc instructiuni de la tatuca Putin…Nu avem ce face, multi dintre noi ne ducem cu gandul la astfel de scenarii cand vedem care e realitatea…Ei sfideaza pe toate caile statul de drept si tot ei se supara gigantesc ca presedintele, amaratul de el, deschide pliscul sa spuna adevarul!…

  2. Art.40 Alin.2 din Constitutie – PSD ALDE IN AFARA LEGII.
    PUSCARIE PE VIATA PT TOTI INFRACTORII CUNOSCUTI DIN PSD ALDE.
    MARE PACAT ESTE INEXISTENTA PEDEPSEI CAPITALE. AS FI VRUT DIN TOT SUFLETUL SA II VAD CU UN GLONT IN CAP PE ACESTI CRIMINALI AI ROMANIEI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here