Dragnea, mai mult pe-acasă decât la închisoare. A primit o nouă permisie!

6
5507
Liviu Dragnea, instanta
Liviu Dragnea primește o a doua permisie și va ieși din nou din închisoare pentru 24 de ore - Foto: Facebook

Liviu Dragnea, fost lider PSD, închis la Rahova în urma unei condamnări pentru corupție, a primit o a doua permisie la două luni și jumătate de la prima.

Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat vineri o nouă permisie de 24 de ore, anunță Digi 24, citând surse din sistemul penitenciar.

În urma reacțiilor negative ale unei părți a opiniei publice, Ministerul Justiției a făcut un control la Penitenciarul Rahova cu privire la acordarea permisie de la sfârșitul lunii octombrie 2019 și a constatat că învoirea a fost acordată conform legii.

În fiecare lună, se analizează situația deținuților care ies la muncă. Ei primesc un credit dacă muncesc un anumit număr de ore în fiecare zi. După acumularea a 60 de credite, deținutul poate cere o zi liberă sau să i se permită să primească pachete suplimentare de la familie.

Liviu Dragnea s-a angajat la atelierul auto din închisoare imediat ce a fost încarcerat. El este inginer auto, absolvind facultatea specializată din Institutul Politehnic București.

Rămâne un mister câte ore muncește Dragnea pe zi și dacă e muncă adevărată sau doar taie frunze la câini de a reușit atât de rapid să strângă numărul necesar de credite pentru a primi o nouă permisie.

În prima lui ieșire, Liviu Dragnea a făcut ședință de partid cu Codrin Ștefănescu, Claudiu Manda și Olguța Vasilescu.

Fostul lider PSD are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru deturnare de fonduri. În 29 ianuarie se va judeca contestația cu privire la executarea pedepsei, o cale extraordinară de atac depusă de Dragnea la instanță.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu, pe urmele lui Iliescu, vrea guvern de uniune națională dacă-l dă jos pe Orban

* Ce n-a știut ministrul Vela la întâlnirea cu penalul Cumpănașu: „Unchiul” s-a lăfăit într-un Touareg al Jandarmeriei, cumpărat de Carmen Dan și pus la dispoziție de Fifor!

* Răsplata pentru slujirea lui Dragnea. Viorica Dăncilă a rămas șomeră și cu ștampila de „proastă”

* Măcel între PSD-iști. Olguța Vasilescu îl acuză pe Ponta că a dat-o pe mâna DNA

* Două gunoaie: primarul PNL care făcea sex cu minore în birou și fruntașa USR dedulcită la șpăgi „pe model PSD-ist

* Rareș Bogdan, atac la Dan Barna: „Sfatul meu e să lase aroganțele!” Cei doi s-au contrat pe tema alegerilor locale

* Carmen Dan i-a dat cadou lui Dragnea, abuziv, un BMW de 100.000 de euro, din banii românilor

6 COMENTARII

  1. Administrarea fondurilor off-shore, unde puscariasul stalinist dragnea are depusi 460 milioane € din salariul de bugetar, necesita bilunar un fonds check. De aceea acest bandit, primeste zile libere cu sprijinul naimit al ANP.

    Dragnea este agent rus printre altele (marin dragnea, unchiul sau este colonel sovietic si a fost medaliat de Putin in 2015), de aceea reteaua masiva de spionaj ruseasca il sprijina consistent ( vezi si dan voiculescu, dorneanu etc)

  2. Alo de ministru al justiției???…ce fac aia de la anp?..păi banditul ăsta până la urmă a dorit să faca naveta pușcărie-casă…nu vă e rușine!!!…ce căcat face ăsta la bulău de iarăși infractorii pe post de paznici îi dau drumul acasă… până la urmă o să-l declare erou!..s-a sacrificat pentru binele hoților, interlopilor, curvelor,…
    nenorocită nație …ai sictir…

  3. Ce poți să mai spui, ăștia, altfel n-ai cum să-i spui au distrus justiția complet trebuie reformată din temelie altfel hoții mari vor sta la pensiune, iar micii găinari vor fi condamnați la ani grei ca cea cu câteva fire de de flori câțiva ani dar la înmormântarea copilului mort n-a putut fi lăsat acasă, bravo justiție!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here