Dragnea câştigă, România pierde. Ce va fi după 20 mai?

6
2078

Nu e vorba că soţul unei judecătoare e fan PSD. Nici că soarta ţării a căzut pe umerii a cinci magistraţi de la care toţi românii pro-occidentali aşteaptă acum izbăvirea, când de fapt nu ei poartă răspunderea pentru că am ajuns în acest punct de cotitură.

Ne-ar lua mult timp să înşirăm aici toate motivele. Oricum, esenţială e ziua alegerilor pentru Parlamentul României din de-acum acel trist an 2016. Atunci a început acest asalt, care n-a fost oprit nici azi la Înalta Curte.

Ne e clar că amânarea dată azi, pentru ziua de 20 mai, este o MARE victorie a lui Liviu Dragnea şi a tuturor celor care, direct şi indirect, îl susţin?

De ce? Pentru că e foarte puţin probabil că aceea va fi şi ziua pronunţării sentinţei definitive. Iar după doar 10 zile, o judecătoare va ieşi la pensie. Caz în care, în lipsa unei sentinţe finale, procesul o va lua de la capăt.

Liber la ordonanţe!

Practic, Dragnea a scăpat azi. Nu spun că definitiv. Sau că n-ar putea apărea surprize neplăcute pentru el. Asta în situaţia în care, vineri, CCR nu va da din nou o decizie în favoarea lui, a lui Vâlcov şi a altor condamnaţi definitiv, privind ilegalitatea completului de 3 judecători (cel care l-a condamnat deja la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în primă instanţă).

Spun doar că, după noua amânare de azi, Dragnea a primit liber să continue cu distrugerea justiţiei şi a statului de drept. Îl va schimba urgent pe Tudorel Toader, dacă nu-i pune pe masă lui Dăncilă ordonanţa care să-l scape înainte de 20 mai. O va chema pe Dăncilă şi-o va avertiza c-o trage după el în puşcărie, pentru măcelul din 10 august, dacă nu adoptă mult-ceruta OUG.

Va băga din nou cărbuni în SS, secţia creată de el şi de Tăriceanu pentru sabotarea justiţiei independente din interior. Va asmuţi Inspecţia Judiciară pe magistraţii tineri, care îşi vor mai fi permis să protesteze. Îi va atenţiona pe şefii de instanţe că-i lasă fără privilegii dacă nu sar la gâtul tinerilor judecători şi procurori. Le va da bani mai mulţi. Iar lista acestor manevre e mai lungă, ştiu consultanţii mai bine.

Exemplul judecătoarei din Polonia

Azi, Dragnea a primit o mare gură de oxigen să-şi poată continua asaltul la adresa României pro-europene. Culmea, în ziua în care România – ţară aflată oficial la şefia UE – era criticată puternic în Parlamentul European pentru sabotajul democraţiei.

Nu e vina judecătorilor care au acceptat amânarea. Sigur că mi-aş dori ca unii dintre ei să fie şi patrioţi, nu doar magistraţi oneşti, cum a fost şefa Curţii Supreme din Polonia, care a refuzat să iasă la pensie tocmai pentru a nu face pe placul politicului distrugător de lege. Dar nu e cazul acum să facem astfel de comparaţii. Şi nici să căutăm ţapi ispăşitori. Nu ne ajută cu nimic.

Încă un an şi jumătate cu Dragnea şi Tăriceanu?!

Nu ne rămâne decât să facem ce-am făcut şi până acum. Să rezistăm. Să strângem din dinţi sperând că se vor trezi tot mai mulţi dintre semenii noştri. Că vor înţelege măcar unii dintre PSD-iştii din Parlament, care ţin în braţe actualul Guvern, spre ce prăpastie se îndreaptă România.

Dacă pe 20 mai nu vom avea o sentinţă definitivă, orizontul arată foarte rău. Încă un an şi jumătate cu Dragnea şi Tăriceanu distrugând ţara din interior şi aruncând în aer, pas cu pas, relaţiile României cu partenerii care îi asigură practic supravieţuirea financiară – mă tem că va fi devastator!

Ei nu mai pot da înapoi

Sigur că, teoretic, PSD şi ALDE scădea în sondaje. Dar ce garanţie avem că nu-şi vor folosi puterea pentru a anihila orice formă de opoziţie? Că nu vor forţa la „blană” forţa secţiei SS pentru a sălta pe oricine va cuteza să se opună? Sau că nu vor face din ANAF un instrument de presiune financiară asupra oricui se încumetă să le stea în cale? Ori că nu vor modifica legile electorale, după modelul celor din justiţie, astfel încât să-şi ultramaximizeze puterea şi s-o sugrume pe cea a opozanţilor?

Toate aceste scenarii sunt posibile cu Dragnea în libertate. Plus multe altele. El nu mai are de ales. Nu mai poate da înapoi. Pentru el, singura soluţie e să calce pe gât pe tot mai mulţi dintre cei care i se opun. Să continue asaltul. E singura speranţă care i-a mai rămas, ca să scape. Cu cât distruge mai mult, cu atât îşi măreşte şansele de a-şi salva pielea.

Atacă pentru a spori „hemoragia” românilor spre UE

Care e preţul acestui plan? Îngroparea României. Economia nu are cum să nu resimtă şocul instabilităţii (vezi prăbuşirea Turciei).  Inflaţia va înghiţi veniturile oamenilor (inclusiv ale celor care îl susţin). Vor încerca să tipărească bani, de aceea au nevoie să preia controlul asupra BNR.

Dragnea va face tot ce-i stă în putere pentru a distruge orice rezistenţă, chiar cu preţul înrăutăţirii dramatice a vieţii de zi cu zi. Şi? Cine va fi deranjat şi nu va putea schimba nimic va fi invitat astfel să-şi ia tălpăşiţa din ţară. Cei care rămân vor fi obligaţi să suporte orice. Şi oricât.

Cui îi foloseşte că emigrarea va atinge cote astronomice? Tot lui. Scapă de rezistenţă civică şi de surse de revoltă. Pensionarii sunt obişnuiţi să sufere, iar bugetarii nu au exerciţiul protestului. Plus că o parte dintre ei susţin acest plan anti-democraţie.

Lucrurile arată foarte rău pentru România, de azi înainte. Nu e o invitaţie la depresie. Dimpotrivă, una la rezistenţă. Şi la speranţă. Avem ceva mai bun de făcut? În fond, asta facem din 2016 încoace. Din ziua în care nu neapărat votanţii PSD şi ALDE au dat România pe mâna celor care o distrug azi, ci ceilalţi. Cei care nu sunt votanţii lui Dragnea şi Tăriceanu, dar au făcut ceva pe el de vot.

Poate vom avea totuşi o sentinţă finală pe 20 mai…

6 COMENTARII

 1. INFIORATOR.A AJUNS ROMANIA SA FIE INFESTATA DE ATATA OTRAVA SI FRUSTRARE ADANCA INCAT NU MAI E DE TRAIT !!! E LOCUL UNDE E BINE SA PLECI SI SA NU TE MAI INTORCI, APROAPE ECHIVALENT CU SITUATIA ANILOR CINCIZECI, CU DEOSEBIREA CA ACUM OAMENII MAI POT PLECA!!!! ROMANIA A RAMAS TARA CU INFRACTORI INFECTI LA PUTERE CARE HULESC PE TOTI CEI OBSEDATI DE CORECTITUDINE SI DREPTATE…E DEZGUSTATOR!!!

 2. Este vina judecatoarelor. Punct. Nu exista popor mai las ca poporul roman. Romania sufera si a ajuns in aceasta situatie pentru ca nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele si actiunile sale. Romanii fug de responsabilitate in doua moduri: fie se ascund in spatele institutiilor pentru care lucreaza ori dau vina pe ceilalti. Suntem in situatia de azi pentru ca 90% dintre romani nu au nici curajul si nici constiinta pentru a-si asuma responsabilitatea faptelor lor in calitate de cetateni, profesionisti si mai ales oameni. In 2012 tavalagul pesedist care a inceput exact la fel ca in ianuarie 2017 cu controlul asupra Parlamentului, schimbarea conducerii Monitorului Oficial, revocarea avocatului poporului, OUG pentru controlul CCR, etc. nu a scos Romania de pe harta datorita unei singure femei Aspazia Cojocaru, judecatoare CCR care nu a cedat nici in urma amenintarilor cu moartea ori campaniei de terfelire a antenelor. Daca dumneaei nu si-a tradat profesia si nu a tradat legea, paparudele astea care populeaza ICCJ si DNA de ce o tradeaza?!

 3. Laurentiu, este deja prea tarziu …
  Decizia de ieri a ICCJ a dat de fapt mesajul inchinarii Justitiei …
  Intr-adevar, „liber la ordonante”, „liber la macelarirea codurilor penale” si in general liber la orice – pentru PSD …
  Romania e deja pe muchie – NU va mai rezista inca aproape 2 ani

  In plus am convingerea ca alegerile vor fi fraudate de acum inainte asa ca va fi aproape imposibil sa mai scapam de PSD …

  Ma tem ca alegerile din 2016 au fost ultimele , pe bune

 4. In contextul celor intamplate ieri (iar aici sa fim seriosi, ok, poate judecatoarele trebuiau sa amane procesul – DAR PANA PE 20 MAI ??? ) cred ca Intrebarea de la Referendum ar trebui sa fine una singura, simpla si CLARA :

  Romani, vreti sa MAI RAMANEM in UE ?

  Din asta deriva totul :
  vrem stat de drept ?
  Vrem politicieni onesti ?
  Vrem MAGISTRATI integri si CURAJOSI ???

  Sau vrem Dragnea / Dancila / mizerie / Fose septice – capcane pentru copii ?

  • Ca toti comentatorii, dumneata esti manipulat de media liberala, de individul ( goyim fariseu, adica imparatia lui este ca femeia care ascunde aluatul in trei masuri de farina pana dospeste toata ) care semneaza mai sus nu numai in numele romanilor asa zisi pro-occidentali, dar cred ca si in numele occidentului. In occident lumea este impartita in doua: saduchei si farisei, iar saducheii sunt rasariteni, si nu cred in Inviere, iar fariseii sunt vestici ( ei asteapta ca la apus de soare, cerul sa fie rubiniu pentru ca maine sa fie o zi senina, buna pentru propaganda dupa filacterii, pentru ca ei numai propaganda fac ), si mai cred si in șamanism si in reincarnare ( in Inviere, ca invie dupa ce mor si se reintrupeaza, aici pe pamant ). Culmea este ca Vasile Blaga este un blajin, ca Lucian Blaga, adica saducheu ( el este descendent din Marele Preot Zadok, care a fost primul care a oficiat in primul Templu al lui Solomon, de unde vine si numele saducheu ), si ca tocmai el a scos PNL din ALDE si l-a bagat intre curvele din Partidul Popular European. Da !, sunt curve pentru ca vor sa cumuleze si pe evrei si pe cei care sunt dupa randuiala lui Melchisedec, si asa ceva nu exista ( intre Iacob si Esau exista o diferenta care nu va aduce niciodata unitate ). Dumneata, crezi in ce zice acest fariseu ateu, ca Romania pierde, când el nu este Romania, si nici Dragnea ( are nume mitic potrivit cultului greco-roman, pentru ca initial, pe fiul lui Nimrod il chema Magor, poreclit de evrei si Mardon ) nu este Romania, ci Babilonul, ca si acest fariseu. Ori nu poate nimeni sa spuna ca Romania este doar Babilon. Nu Romania este si Babilon, este si a doua Roma ( cred ca habar nu ai cu ce se mananca asta ), dar este si Israelul cel nou care are capitala Ierusalimul cel nou. Si mataluta sa stii ca nunta la care joci dupa cum canta acest fariseu, nu este nunta evreiasca, ci nunta lui Irod Antipa in varianta legionara ( Teodosie cel Mare, Arcadie si Teodosie al II-lea ), adica de extrema crestina de dreapta idumee. PSD joaca si el o nunta zelota ( idumee ) dar de extrema stanga ( Pulcheria si Marcian ). Si orasul este al orbilor ( Iliescu conduce pe orbul Mazilu, cel care a fondat PNL cu multe tratate de socialism stiintific, care adica prevedeau la sfarsitul epocii moderne, care este pe cale sa vina, ca Europa va fi dominata, cum spunea David ben Gurion, evreul mozaic intemeietor al Statului Israel mozaic, care va fi dominata doar de contractul social socialist ), iar mataluta si fariseul propagandist in care crezi, sunteti orbi, in drum de nunta catre Braila. Domne’, matale nu iti dai seama ca in Romania toate partidele parlamentare au aceeasi orientare, Babiloniana !? Nu exista nici un partid conservator, de aristocrati evrei crestini ( saduchei ), de nobili evrei crestini, ci doar second si third social class, adica o clasa sociala a doua, burghezi in cea mai buna situatie, sau din patura de jos ( toti fostii comunisti si liberalii anti-Bratieni, pentru ca dupa 1946, PNL Bratianu s-a autodesfiintat, iar Bratienii erau caractere Ahab, pe care actualii liberali vampiri le urasc, dupa cum Ion Iliescu il uraste pe Ceausescu, care si el tot caracter Ahab, era, regele regatului de nord din semintia lui Manase ). Da, voi veti incerca sa faceti nunta PNL cu principesa Margareta, dupa cum scrie la Matei 22, 2-14, adica o nunta idumee dupa randuiala lui Melchisedec, pentru ca toti monarhii europeni germanici sunt descendenti din Irod Antipa, asa cum au fost si Hitler si Mussolini si Charlie Chaplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here