Poliția Locală a fostului primar Tudorache (Sectorul 1), anchetată de DNA. Milioane pentru avocații lui Dragnea & Tudorache, din bani publici

4
1860
În imagine: ex-primarul Tudorache (stânga) și unul din oamenii săi de încredere, avocatul Nicolescu (centru), la promovarea "noului Rapid" din Liga a 3-a în Liga a 2-a. Tudorache - care era cunoscut drept patronul echipei - și-a atârnat medalia de campion de gât, iar avocatul Nicolescu a îmbrăcat un tricou cu inscripția "legenda continuă" (slogan al rapidiștilor)

Se strânge tot mai mult cercul în jurul lui Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, acum deputat din partea aceluiași partid. DNA a cerut de la Primăria Sectorului 1 documente privind servicii juridice pe care Poliția Locală le-a plătit în ultimii 4 ani, dezvăluie G4Media.ro.

Publicația Buletin.de a semnalat de mai multe luni că, deși aveau propriile departamente juridice, instituții publice din Sectorul 1 – în special Poliția Locală – au plătit nejustificat milioane de lei, în mandatul lui Tudorache, către diverși avocați.

Numai avocatul personal al lui Daniel Tudorache, Mihai Drăgan, a încasat două milioane de lei. Dar foarte bine a ieșit și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, care a “tras” onorarii, din bugetul public, de circa 120.000 de euro. Printre altele, ea a pierdut stupid, în urma unei gafe inexplicabile, procesul pentru 118 milioane de lei pe care Sectorul 1 ar fi trebuit să-i recupereze de la Romprest.

Acum vine decontul. Dosarul penal care vizează cheltuielile pentru servicii juridice inutile este instrumentat de procurorii Sorin Melnic și George Adrian Matei, de la Secția I de Combatere a Corupției de la DNA.

Potrivit G4Media, aceștia au cerut:

 • toate hotărârile Consiliului Local (CL) al Sectorului 1 din perioada 2017 până în prezent prin care au fost aprobate achiziții de servicii juridice externe pentru Poliția locală a Sectorului 1;
 • procesele-verbale ale acestor sedințe de CL;
 • expunerile de motive ale primarilor, rapoartele de specialitate și avizele comisiilor de specialitate.

Avocatul Mihai Drăgan, beneficiar a 2.000.000 de lei din bani publici de la Poliția Locală a Sectorului 1 în perioada 2018-2020, îl reprezintă acum pe Daniel Tudorache în procesele prin care acesta din urmă încearcă să anuleze rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

* Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion, nu veți putea fura din PNRR!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

4 COMENTARII

 1. Și totuși, mai sunt unii care zic că HOȚOMANUL de Tudorache-de-la-1 eraaa… mai bun primar (Sic!) decât Armand, pentru că plătea salubrizarea mai scump decât laaa… Paris (probabil-spreee…-SIGUR că o parte din bani erau… „PARANDĂRĂT”!)!!!

   • Ca să nu rămânem datori…, noi vă spunem (așaaa…, într-un fel deee… „barter”-de-amabilități! – Sic! –), că vă oferim LA-DISCREȚIE… ceea ce scria pe celebra „PLĂCUȚĂ-SUEDEZĂ”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

    Așadar, rămâne-cum-s-a-stabilit-deja: PUIEEEE… M.S.D.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here