marți, mai 28, 2024
AcasăPariuri sportiveDiferiți, dar uniți. Împreună suntem SuperLiga

Diferiți, dar uniți. Împreună suntem SuperLiga

-

Fii un erou care schimbă lumea! Apără și prețuiește moștenirea și prezentul campionatului, pentru ca SuperLiga să fie un exemplu la nivel internațional și viitorul să fie unul prosper și performant!

Români, maghiari, sași, evrei, sârbi, slovaci, rromi, bulgari, albanezi, ucraineni, greci, austrieci, italieni, francezi, brazilieni, argentinieni, spanioli, portughezi, columbieni, panamezi, australieni, japonezi, iordanieni, camerunezi, nigerieni, angolezi, senegalezi, marocani, algerieni, lituanieni, estonieni, mexicani și reprezentanți ai altor popoare de pe toate continentele au reușit împreună performanțe care au devenit borne esențiale în istoria campionatului.

Totul a început cu străinii veniți la muncă în Regatul României, în cea de-a doua jumătate a secolului XIX, respectiv, cu influențele de la Viena și Budapesta din timpul Imperiului Austro-Ungar. Așa fotbalul a pătruns pe teritoriul actual au României. Expații au ambiționat tinerii, au unit sub aceeași emblemă de club etnii diferite și confesiuni religioase diverse și au impus fotbalul ca Sport Rege și în țara noastră.

Liga Profesionistă de Fotbal, alături de echipele din SuperLiga, jucătorii lor, antrenorii și suporterii care vor binele fotbalului românesc s-au unit pentru a transmite un mesaj esențial în această perioadă. O confirmare a faptului că discriminarea, xenofobia și rasismul nu-și au locul în elita fotbalului românesc.

- Advertisement -

Suntem cu toții o echipă și te incităm să trăiești mesajul acestei campanii în 16 dintre limbile materne ale jucătorilor de la cele 16 echipe din SuperLiga. În graiul în care ei au învățat să viseze și în care s-au format. Parte din identitatea lor, parte din puterea lor. O putere pe care și-o pun în folosul echipelor la care joacă și a spectatorilor care le sunt alături.

Bucură-te, simte și spune și tu mai departe:

Împreună suntem SuperLiga.

- Advertisement -

Együtt mi vagyunk a SuperLiga.

Zusammen sind wir die SuperLiga.

Juntos somos a SuperLiga.

Insieme siamo la SuperLiga.

Ensemble, nous sommes la SuperLiga.

Zajedno smo Superliga.

Razom my – Superliha.

Spolu sme Superliga.

Skupaj smo SuperLiga.

Juntos somos la SuperLiga.

Së bashku jemi SuperLiga.

Issho ni watashitachiha sūpārīgadesu.

Zaedno sme Superligata.

Birlikte SuperLiga’yız.

Together we are The SuperLiga.

Campionatul nostru a pornit la drum în 1909, iar acum, în al doilea său secol de existență, se mândrește că povestea lui a fost scrisă de nume precum Georgescu, Dănciulescu, Lăcătuș, Dinu, Lucescu, Ștefănescu, Dumitru, Iordănescu, Jenei, Halagian, Dobrin, Hagi, Bölöni, Cămătaru, Dumitrache, Oană, Stănescu, Baratky, Wetzer, Bürger, Pecsovszky, Auer, Kovács, Tanzer, Humis, Kapetanos, Spielmann, Demollari, Wesley, Camora, Eric de Oliveira, Temwanjera, Fatay, N’Doye, Bonyhádi, Nemec, Compagno, Alibec, Sali, Craioveanu, Dumitrescu, Stelea, Răducioiu, Dugandzic, Popescu, Lupescu, Munteanu, Belodedici, împreună cu zeci de mii de alți fotbaliști și oameni și cu zeci de milioane de suporteri.

Poți să vezi aici spotul video și îți recomandăm să-l distribui și prietenilor!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -