Dide, protestatarul #Rezist, e „inapt psihologic” pentru a fi jandarm. Atunci cum au trecut testul bătăuşii din 10 august?

1
1961
Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei, la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat.
Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat în cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București”, a anunţat Dide.
Dintr-un total de 14 persoane care au susținut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt.
Se pune întrebarea: dacă un simplu cetăţean e declarat „inapt pshilogic” doar pentru că protestează în apărarea democraţiei – deci şi a Jandarmerie! -, a fost la fel de „riguros” testul şi în cazul acelor jandarmi (încă necunoscuţi, neanchetaţi, nesancţionaţi fie şi administrativ) care au atacat copii, femei, bătrâni şi oameni paşnici în 10 august 2018?
Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar și de gardul Guvernului – s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori, potrivit Hotnews. Ultima acțiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justiției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de protest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here