luni, martie 4, 2024
AcasăMainAtac în haită. Deputatul-mitralieră: "Toate faptele de corupție trebuie grațiate și amnistiate!...

Atac în haită. Deputatul-mitralieră: „Toate faptele de corupție trebuie grațiate și amnistiate! Așa s-a hotărât la partid”

-

PSD-iștii continuă să creeze presiune pentru adoptarea ordonanței de amnistie și grațiere. Și o vor cât mai cuprinzătoare, astfel încât să-i scape de pușcărie sau de dosarele penale pe toți corupții.

Cătălin Rădulescu, zis și deputatul-mitralieră de când a spus că ar fi tras cu mitraliera în protestatarii anticorupție, zice că la Consiliul Național al PSD s-a transmis clar acest mesaj: faptele de corupţie trebuie incluse în ordonanţa de urgenţă, Guvernul să aplice ce a spus partidul!

  • „Ordonanța de amnistie şi graţiere trebuia dată anul acesta, pentru că este anul Centenarului şi am vorbit cu deputaţi străini, ieri am vorbit cu deputaţi italieni care au spus că în Italia s-a dat din cinci în cinci ani prin ordonanță de urgență, nu prin Parlament”.
  • „În mod normal, dacă în toate ţările un act de clemenţă este dat prin bunătatea statului faţă de oamenii care au greşit şi recunosc sau faţă de cei care poate nu au greşit şi sunt nevinovaţi, eu cred că discutăm prea mult acest lucru, eu cred că acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat”.
  • „Eu am spus că trebuia dat de mult, dar să vedem când se alege acest moment de către ministrul Justiţiei, de către Guvern”.
  • „La Consiliul Naţional i s-a cerut expres ministrului Tudorel Toader, de către toată lumea, ca să pună în practică şi să vină cu o ordonanță de urgență cât de urgent posibil. Votul a fost în Comitetul Executivxecutiv săptămâna trecută, faptul că toată lumea a spus <<da>>, a fost un vot”.
  • „Eu cred că ordonanţa asta trebuie să amnistieze toate faptele, mai puţin faptele care ţin de chestiuni legate de violenţă, de proxenetism, de violuri, omoruri, tot ce este legat de integritatea persoanei, terorism. Faptele de corupţie să fie în ordonanţa de graţiere şi amnistie”.

Semnalul l-a dar Dragnea

Cătălin Rădulescu face parte din corul PSD-iștilor, care cântă tot mai tare aria aministiei și grațierii. Senatorul Claudiu Manda zicea ieri: „Amnistia se dă, nu se discută”.

- Advertisement -

Aceste declarații urmează semnalul dat de Liviu Dragnea duminică, la Consiliul Național al PSD: „Acţionaţi ca oameni de stat, hotărâţi-vă când şi dacă, şi la un moment dat o să închidem subiectul ăsta, pentru că ne-am plictisit!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -