sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăPariuri sportiveDemarăm pe autostrada care ne leagă de Germania! Ajungem la Euro 2024?

Demarăm pe autostrada care ne leagă de Germania! Ajungem la Euro 2024?

-

”Tricolorii” atacă Euro 2024 într-una din cele mai ușoare grupe posibile, cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Dintre cele cinci naționale, doar noi și elvețienii avem în palmares calificări la turneul final continental.

Startul este la fel de facil, urmând ca naționala lui Edward Iordănescu să joace sâmbătă, 25 martie, în deplasare, contra cele mai slab cotate echipe din Grupa I.

România nu a avut probleme cu Andorra în cele patru dueluri directe de până acum, toate disputate în preliminariile Campionatului Mondial. Am trecut de echipa micuțului stat în calificările pentru CM 2006 (scoruri: 5-1 și 2-0), apoi, în campania pentru CM 2014, ”tricolorii” s-au impus cu 4-0 în ambele confruntări.

Dacă vrei să trăiești campania și din postura de parior, îți recomandăm să te bucuri de oferta Superbet (cele mai mari cote pentru cele mai populare pariuri pre-meci și live în preliminariile Euro 2024)!

- Advertisement -

3 victorii în 10 meciuri cu Iordănescu jr.

Chiar în ziua partidei din Andorra se va împlini un an de la prima partidă condusă de pe banca ”tricolorilor” de către Edward Iordănescu (44 de ani). În 10 dueluri cu acesta la timonă, România nu s-a impus decât de 3 ori. Parcursul din Liga Națiunilor a fost unul decepționant, România terminând pe locul 4 în Grupa D, cu 7 puncte. Ultimul meci, 4-1 acasă cu Bosnia Herțegovina, a mai atenuat din gustul amărăciunii. Incertitudinile au continuat și după UNL, România cedând acasă într-un amical, 1-2 cu Slovenia, dar a încheiat anul cu un 5-0 în fața modestei echipe a Republicii Moldova.

Totuși, fanii români au asistat la jocuri deschise: 4 din ultimele 5 jocuri ale ”tricolorilor” au avut ”Over 2,5 goluri” la final, înscriindu-se în ele de 18 ori în total. De asemenea, România se descurcă binișor ”afară”, având numai 3 înfrângeri în ultimele 9 deplasări.

Puține realizări pentru atacanți

George Pușcaș este accidentat și nu a venit la această acțiune. Iordănescu nu are prea multe opțiuni în ofensivă. L-a adus pe tânărul ”farist” Louis Munteanu, iar ceilalți doi atacanți, experimentații Tănase și Alibec, au doar câte două goluri marcate pentru România! Din motive neclarificate, nu a fost chemat craioveanul Ivan, destul de eficient în această primăvară. Vestea bună este revenirea versatului Nicolae Stanciu.

- Advertisement -

Pentru duelul de azi, următorul „11” pare cel mai posibil: I. Radu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Man.

Atenție: Andorra oferă meciuri strânse!

Andorra a terminat pe locul 3 în Grupa D din Nations League (ultima ligă valorică), scoțând 8 puncte din meciurile cu Letonia, Moldova și Liechtenstein. Contra ultimei reprezentative, naționala lui Koldo Alvarez a consemnat singurele triumfuri, 2-0 și 2-1.

Selecționata din micuțul stat are doar o victorie ”ever” în calificările pentru campionatele europene.

Dar să fim prudenți: 6 din ultimele 7 partide ale Andorrei au avut scor la limită. Iar 5 din ultimele 7 jocuri au avut ”Under 2,5 goluri” la final. În penultimul joc, Andorra a pierdut doar cu 0-1 în fața Austriei.

Instalează aplicația Superbet și inspiră-te pentru bilete de la specialiștii din SuperSocial!

Fii Responsabil! GO SUPER!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -