luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriDecizia CCR desfiinţează justiţia - SCAPĂ toţi: Mazăre-Ştefan cel Mare, "Sebi" Ghiţă,...

Decizia CCR desfiinţează justiţia – SCAPĂ toţi: Mazăre-Ştefan cel Mare, „Sebi” Ghiţă, Oprescu, Vanghelie, Pinalti, Hrebe. Statul de drept, făcut PRAF

-

Decizia CCR aruncă în aer justiţia şi toată muncă ei de până acum. Beneficiarii deciziei CCR prin care protocoalele de colaborare dintre SRI și Parchet din 2009 și 2016 au fost declarate neconstituționale ar putea fi, în primul rând, baronii, miniștrii și parlamentarii suspectați de corupție, anchetați după 2009 și ale căror dosare nu sunt finalizate cu sentințe definitive, astfel încât probele obținute de SRI cu DNA ar putea fi înlăturate de către instanțe. Cei mai mulți sunt din perioada lui Kovesi, între 2014 și 2015 – climaxul luptei anticorupție – când DNA preciza în comunicările publice că a colaborat cu SRI, arată o investigaţie G4 Media.

Sorin Oprescu (fostul primar al Capitalei), clanul Cosma de la Prahova, Sebastian Ghiţă (fugit în Serbia), baronii Constanţei – Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, fostul colonel SRI Daniel Dragomir (cel care şi-a înfiinţat partid declarat anti-UE), Marian Vanghelie, Iulian Bădescu (Ploiești), Tudor Pendiuc(Pitești), George Scripcariu (Brașov), Romeo Stavarache (Bacău), Gheorghe Nichita (Iași), Andrei Chiliman (Sectorul 1) sau Gheorghe Ștefan zis Pinalti (Piatra-Neamț), fostul președinte al CJ Brașov, Aristotel Căncescu, fostul președinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu, fostul președinte al CJ Ialomița, Silvian Ciupercă, fosrul președinte al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, foștii parlamentari, Viorel Hrebenciuc sau Tudor Chiuariu și mulți alții.

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Toate anunțurile publice despre anchete erau însoțite de comunicatul ,,efectuat de DNA cu suportul SRI,, logic, deoarece SRI dispunea de cea mai performanta tehnica de interceptat. In spatele interceptărilor sunt proble clare, majoritatea transferuri ilicite de bani. Exista un mare risc că acest Dorneanu sau Toader sa fie agenți ruși activați. Avem mare nevoie de SRI in aceste momente să demonstreze contrariul iar daca nu sa acționeze în consecință.

  2. Desfiintati CCR si toate institutiile subordonate mafiei rosii, tara nu are nevoie de borfasi care sa o conduca si care sa faca legi pentru hoti!!!! Sa-i vedem pe toti infractorii la puscarie, confiscati-le averile pe care le au peste tot si pe la toti , luati-le drepturile civile si terminati cu nemernicii astia care distrug tara!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -