sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMass-media"Atacul CNA la Realitatea TV nu va împiedica aflarea adevărului despre 10...

„Atacul CNA la Realitatea TV nu va împiedica aflarea adevărului despre 10 august. Mai ales când UE şi ONU se implică”

-

Multe reacţii de solidaritate cu Realitatea TV, după decizia CNA de a închide temporar emisia postului TV pentru că a difuzat imagini şi relatări despre evenimentele din 10 august 2018. Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a publicat pe Facebook un mesaj interesant.

Relatările Realităţii TV despre evenimentele din 10 august au avut un rol major pentru a putea stabili modul in care a avut loc reprimarea protestelor din Bucureşti. Fără mărturiile şi probele video oferite de reporteri atunci, Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor, precum şi Comisia pentru Drepturile Omului, nu ar fi reuşit – cu mari eforturi, e drept, luptând împotriva unei majorităţi categorice PSD-ALDE – să impună audierea ministrului de Interne şi a şefilor din Jandarmerie. În cadrul acelor audieri, deşi întrerupte şi boicotate în toate felurile, au început să iasă la iveală neregulile care vor permite dezlegarea ghemului de minciuni guvernamentale. Şi pentru asta, în numele celor care îşi doresc aflarea adevărului despre 10 august, trebuie să mulţumim jurnaliştilor Realitatea TV şi tuturor ziariştilor care s-au aflat atunci în stradă. În mod evident, ca în orice stat cu democraţie fragilă şi ambiguă, aşa cum este România în caraghiosul regim Dăncilă, se fac eforturi pentru blocarea anchetelor şi pentru protejarea celor vinovaţi. Numai că toate aceste abuzuri specifice autoritarismului tâmp marca Dragnea-Dăncila nu pot decât amâna pentru o scurtă vreme, în faţa eforturilor internaţionale care implică UE si ONU, aducerea adevărului la lumină” (Sursa: Podul.ro)

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Eu va sugerez sa nu fiti atat de optimisti, cade Realitatea, cade ultima reduta care mai vorbeste contra criminalilor care au pus mana pe tara!!!! Rares si colegii lui sunt ultima reduta a libertatii de opinie dintr-o televiziune, care este acum amenintata ca i se inchide postul pt ca a spus de atat de multe ori adevarul care nu place borfasilor PSD-ALDE-UDMR!!!!
    Pana vin UE si ONU ne distruge clica lui dracnea & co, doar vedeti ca nu dau un pas inapoi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -