De Ziua Națională, Orlando a zburat la Moscova. Patriot până la apusul soarelui

9
696

Sâmbătă după-amiază, pe 1 Decembrie, Eugen Orlando Teodorovici a participat la parada militară de la Focșani, alături de premierul Viorica Dăncilă și de mulți alți miniștri din guvern, dar și de baronul local Marian Oprișan. Inadecvarea e totală (1 Decembrie înseamnă Alba Iulia și București, pentru Focșani mai e de așteptat până pe 24 ianuarie!), dar subiectul grav e altul. L-a dezvăluit aseară Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

„După ce a participat la manifestările de la Focșani, Teodorovici a urcat într-un avion care l-a dus la Moscova. Am biletele, au costat 15.000 de euro. Din bani publici, evident, că doar nu din banii lui. De la Moscova a zburat la Havana, unde a stat 14 ore. S-a dus să negocieze convertirea unei datorii în ruble transferabile. De la Havana a zburat la Bruxelles, alăturându-se celorlalți membri ai Guvernului pentru evenimentele oficiale de astăzi. Întrebarea este: ce a căutat la Moscova?”, a relatat Rareș Bogdan.

Într-adevăr, de ce s-a dus Orlando la Moscova? Cine l-a chemat? Ce a făcut acolo? Și chiar așa, pripit, de Ziua Națională a României?

E încă neclar de unde a zburat Teodorovici: de la București, de la Bacău sau de la Iași? Vom afla și asta. În mod sigur, a fost un avion privat, nu o cursă de linie. Oricum, un traseu bizar: din România în Cuba, via Moscova – ca în „anii de glorie” ai comunismului mondial.

În ultimul an, de când a redevenit ministru, Teodorovici fost acuzat de mai multe ori că se comportă ca un agent de influență al Rusiei.

9 COMENTARII

  1. Ce l-ar fi tavalit regina maria pe orlando asta chiparos si la portofel gros daca erau contemporani!!! Cati bani o fi scos regina maria din tara pentru joseph boyle poate afla acum orlando.Dar sa nu citeasca Orlando despre faptele de vitejie ale reginei maria pe front cand dupa ce facea cateva poze cu raniti si muribunzi zicandu-le ca ea e mama lor apoi dadea fuguta la Cotofenesti pentru tolanire regala. Orlando, cereceteaza baiete daca aia dat bon fiscal la clienti. Tinand cont ca Romania era sa ramana cu cateva judete dupa tratatul de la Paris dupa atata moarte si suferinta adusa de regina maria acestui popor se deduce cum a convins ea diplomatic niste nadragi protocolari. Orlando are mai multa demnitate morala ca regina maria.

  2. Bravo Teodorovici, , la tăticu din Puțin și la tăticu Erdogan. Dar pe noi ne-ati întrebat , voi de la PSD în cârdășie cu Alde , liberalii roșii,, dacădorim sa ne întoarcem de unde am fost umiliți și furați de bogății atâția ani ??

  3. Ajunge!!! Murim cu voi de gat!!
    In 1918 Romania a beneficiat de o” ora astrala”; si s-a mai intamplat asta peste 100 de ani, cand un presedinte tot neamt la origine, a facut niste lucruri grozave pentru tara si vizibilitatea ei! In schimb voi, ticalosilor nenorociti si tradatori de neam si tara, nu ati putut suporta sa vedeti Romania sus si voi sa fiti la racoare, platind pentru ceea ce ati facut! S-a umplut paharul!! Lasati-ne si plecati!! Ati mers prea departe!! Nu va jucati cu integritatea tarii!!!

  4. Pai nici nu ne indoim ca asta este. Ne facem ca ploua ca e tara plina de ovici si valcovi…cati fosti agenti sovietici sunt in teritoriu sa fim noi sanatosi….Nu avem cum sa stim daca serviciile de informatii patriote au facut vreun demers de a-i neutraliza sau preveni ca sunt urmariti…Mai degraba au colaborat cu ei…Romania e sub puterea Rusiei in mare masura din cauza cozilor de topor de la noi si a familiilor din care au rezultat copii jumate romani jumate rusi sau ucrainieni si acestia nu au cum sa nu iubeasca Moscova…Suntem supercontaminati…implicit contaminati cu iubire de totalitarism….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here