HAZNAUA 3. Gâdea îl jignește grav pe președintele Iohannis: „bolnav mintal”

12
446

Antena 3 continuă să facă o presă murdară, iar directorul ei, Mihai Gâdea, este vectorul numărul 1 al mizeriei. Arma obișnuită a lui Gâdea nu este înjurătura obscenă, ci diversiunea grosolană. Dar miercuri seară, înfuriat de atitudinea ostilă a lui Klaus Iohannis la adresa guvernării PSD-ALDE, gâdele voiculescian și-a pierdut mințile.

„Cât de bolnav mintal trebuie să fii ca să încerci să dobori guvernul țării tale după ce miniștrii acestui guvern au fost azi la Bruxelles să preia președinția Consiliului Uniunii Europene?”, a urlat Gâdea, precipitându-se.

Ulterior, atenționat probabil în cască, propagandistul lui Voiculescu a încercat s-o mai dreagă, confuz și penibil: „În legătură cu ce am spus mai devreme, cu <<bolnav mintal>>… să știți că nu m-am referit la niciun personaj politic, ci la mine. Era vorba de mine”.

Degringolada minții sale a produs însă, la scurt timp, un nou derapaj impardonabil, de data asta rasist, discriminatoriu: „Noi suntem săracii Europei, care suntem cei mai corupți, care suntem cei mai nenorociți, care suntem cei mai țigani…”

Apoi, brusc, Gâdea s-a liniștit: din studioul din Bruxelles urma să vorbească Vasilica Dăncilă. Tonul nervosului a devenit dulce, calm, mieros. Nu putea să supere o valoare națională, care se luptă cu Europa la ea acasă!

12 COMENTARII

 1. Sunteti asa de razboinici unii cu altii dar cum aude gadea si autorul articolului despre exprincipele nicolae va inmuiati toti in aceeasi hazna. Dar puteti admira un clip video facebook alina binder a ANGLIEI,cred, unde este filmata o caleasca iar sonorul este asigurat de o baba care urla nicolae-rege….era si frig afara pt biata baba…dar i-a facut pe multi prosavani ai societatii sa viseze cu ochii deschisi catre un …posibil viitor cuplu de dictatori.

 2. Cum D-zeu se lasa romanii prostiti de un sambatar … omul e de o slugarnicie si rea-credinta nemaipomenite!!! Pt un jurnalist, si-a ratat complet vocatia si sa-l vezi aruncand cu gunoi in oamenii decenti si ridicandu-i in slava pe penali este prea mult pt un om cu scaun la cap.

 3. In mod normal ar trebui trimis sa isi faca analizele medicale! Sigur sufera cu ceva(la cap) si nu stie! Trebuie ajutat cumva sa constientizeze cata „boala” este in el si ca boala incepe sa puta ca o cangrena veche! Ajutati individual sa isi vada „boala”!

 4. Acest monstru viclean, dar si psihopat care e Gâdea de la Antena 3, spune ironic „Noi suntem săracii Europei, care suntem cei mai corupți, care suntem cei mai nenorociți, care suntem cei mai țigani”, ca si cum nu ar fi asa…In care tara dintre cele cu care am dori sa fim colaboratori apropiati si de catre care am vrea sa fim respectati, este mizeria si saracia de la noi, e lipsa de drumuri si spitale, sunt caile ferate atat de paraginite si trenurile vechi si jigarite, iar tiganii misuna peste tot cersind si furand, pentru ca statul nostrum nu initiaza in program drastic de educare si integrare a lor, ci ii lasa liberi sa ne faca de ras infiorator???? Pai ne putem permite sa avem politicieni mafioti, cand atatea lucruri at fi cerut ca ei sa fie intai patrioti si pe urma preocupati sa se imbogateasca din banul public ?!!! Antena 3 demonstreaza o lipsa de scrupule bolsevica, ei infiereaza exact pe cine nu trebuie, inainte de a infiera ceea ce e absolut putred si revoltator in Romania. Ei nu au nici-un interes ca masele largi sa aiba respect pentru civilizatia altora, incat sa si-o doreasca si la noi !!! Gâdea va sfarsi in camasa de forta daca mai joca mult rolul bufonului monstrous acolo la Antena 3! De atata OTRAVA disimulata impotriva unor lucruri positive pe care el le ponegreste, I se va inversa logica cu totul in creier!!!

  • Adriano! Chiar tu te simti corupta, te simti tiganca, hoata, etc. Vezi-ti de treaba ca tori din Europa sint si mai corupti, si mai hoti, decit bietii romani! Noi doar ca sintem hotii de serviciu ai Europei. Ce usor se manipuleaza lumea! Trebuie sa fi f.f.f.putin mobilat ca sa accepti asemenea gugumanii. Despre presedinte numai de bine, sa doarma linistit, nu este in stare sa ia o hatarire, halal om, stiam ca ardelenii cugeta greu, inceti in miscari dar nici chiar asa. E de risul curcilor.

 5. Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati sa pricep o treaba.
  De ce isi permit jigodiile de la televiziunile mafiotilor voiculescu si ghita sa jigneasca inaltii functionari ai statului?
  De ce CNA-ul nu ia masuri? Care este misterul? De ce sigla antena3 si genericele emisiunilor de prostit poporul cu televizorul contin imagini si sunete cu mewsaje subliminale?? Ba fratilor, voi va dati seama ca acest mafiot ticalos se ocupa de indobitocirea si manipularea populatiei? Eu cred ca asta e sabotaj national si trebuie pedepsit ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here