De ce să pariezi la un cazino cu licență ONJN

0
114

Jucătorii români pasionați de gambling găsesc azi pe internet oferte de la diverși operatori. Există numeroase platforme de jocuri online, unde se pot înscrie pentru a paria la cazino, pariuri sportive, loterii și altele. Asta nu înseamnă că toate aceste website-uri funcționează legal și respectă condițiile necesare. Alegerea unui cazino cu licență de operare în țara noastră este cea mai bună decizie.

Un jucător începător poate avea dificultăți atunci când vrea să se înregistreze pe o platformă online și nu știe de ce e recomandat să aleagă un cazino cu licență ONJN. În acest articol vei afla avantajele acestor cazinouri care își desfășoară corect și legal activitatea.

Avantajele unui cazino cu licență ONJN

Cazinourile online care trec cu succes prin procesul de licentiere la ONJN ofera o serie de garantii privind relatia cu jucatorii. Procesul de obtinere a licentei este destul de dur si doar cele mai bune cazinouri online primesc dreptul de organizare a jocurilor de noroc in Romania.

Bonusuri și promoții

Pentru nou veniti pe platformele de joc, cazinourile ofera bonusuri tentante, de regula dubland prima depunere sau chiar mai mult si oferind si rotiri gratuite sau diferite alte bonusuri. Cele mai dorite bonusuri la cazino online sunt obtinute adesea cu ajutorul unor coduri promotionale.

De exemplu, pentru a incasa bonus la Magic Jackpot, unul dintre cazinourile online preferate ale romanilor, poti folosi un cod bonus Magic Jackpot pentru a beneficia de promotia de bun venit.

Ofertă bogată de jocuri

Cazinourile cu licenta ONJN au in oferta numeroase sloturi, jocuri de ruleta, blackjack sau baccarat, de la cei mai vestiti furnizori din domeniu. Acesti producatori de jocuri prefera sa colaboreze cu platforme cunoscute, sigure si care activeaza legal.

Astfel, pe site-urile cazinourilor licentiate din Romania vei gasi cele mai noi sloturi si ultimele jocuri lansate.

Siguranța tranzacțiilor și a datelor

Un mare avantaj al cazinourilor online cu licenta este siguranta depunerilor si a retragerilor. De obicei sunt incluse ca modalitati de plata diferite optiuni, precum: card bancar, portofele electronice, transfer bancar, depuneri cash si altele. Cazinourile legale investesc in cele mai performante sisteme de siguranta, pentru a securiza toate tranzactiile si datele tale personale.

Conturile jucatorilor sunt protejate de fraudele informatice, iar castigurile pot fi retrase conform regulilor cazinoului, fara nici un fel de griji. Daca insa joci la un cazino neautorizat, fara licenta, poti avea surpriza foarte neplacuta de a nu putea sa-ti retragi la un moment dat banii din cont.

Disponibilitate

Cazinourile care au licenta ONJN sunt disponibile 24 de ore din 24, au o echipa de suport profesionista, mereu la indemana jucatorilor. Poti contacta serviciul de relatii clienti ori de cate ori ai nevoie, stii unde sa discuti, exista mai multe metode de contact (e-mail, telefon, live chat).

Cazinourile nelicentiate cel mai probabil nu ofera date de contact, iar in cazul unor probleme, nu poti face reclamatie sau nu poti cere ajutor in niciun fel.

Joc responsabil

Un alt mare avantaj al cazinourilor online cu licenta este modul organizat in care poti juca. Ai la dispozitie inclusiv metode de autolimitare a jocului. Acest tip de cazinouri care activeaza legal promoveaza jocul responsabil si sunt mereu alaturi de jucatori pentru a le oferi asistenta la nevoie, total gratuit.

Aplicații de jocuri pentru telefon

Multe din cazinourile cu licenta ONJN au dezvoltat aplicatii pentru dispozitivele mobile. Aceste aplicatii pot fi descarcate, in functie de sistemul de operare, din Magazin Play sau App Store.

Aplicatiile functioneaza fluent, poti juca cu mare usurinta de oriunde, la orice ora, poti accesa jocurile preferate, mizezi online, faci depuneri sau soliciti retrageri. De regula, platformele cazinourilor cu licenta sunt excelent optimizate pentru telefoanele mobile sau tablete.

Cum identifici un cazino cu licență ONJN

Așa cum am spus, un cazino cu licență primește acest acord de funcționare în urma îndeplinirii unor condiții stricte, a unui audit care analizează respectarea strictă a legislației în domeniu. Un cazino nou pe piață primește inițial licență de la ONJN pentru un an, iar după această perioadă se poate prelungi până la maximum 10 ani.

Dacă nu ești sigur că ai ales un cazino licențiat ONJN, e bine să verifici anumite aspecte care îți vor demonstra că urmează să joci într-un cadru legal corect organizat. Orice cazino are afișat pe site, de regulă chiar pe prima pagină, numărul licenței ONJN, data obținerii licenței și valabilitatea (mai precis, când expiră licența).

Poți verifica inclusiv pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc dacă platforma aleasă de tine face parte din categoria operatorilor cu licență valabilă. Vei putea accesa o listă albă, cu toți operatorii care dețin licențe de funcționare. Există și un black list, unde sunt operatorii de jocuri de noroc care au pierdut licența sau n-au obținut dreptul de a activa legal. Poți verifica și compara datele de pe site-ul cazinoului online cu cele din registrul ONJN, pentru a fi sigur că vei juca la un cazino legal, cu licență validă.

Există platforme de jocuri de noroc online care nu au licență și sunt interzise în România, deci nu le vei putea vizualiza. Dar atenție, unele site-uri străine sunt aparent disponibile pentru jucătorii români, însă nu au licență obținută de la ONJN, deci trebuie evitate.

În concluzie, orice jucător român trebuie să se asigure înainte de a-și deschide cont pe o platformă de jocuri și de a depune bani că respectiva platformă aparține unui operator cu licență ONJN. În acest mod nu te expui niciunui fel de risc și vei putea juca în deplină siguranță, absolut legal, la un cazino care respectă strict prevederile organismului de verificare și control în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here