sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDiasporaDăncilă joacă teatru ieftin cu Diaspora: îi protejează pe violatorii dreptului la...

Dăncilă joacă teatru ieftin cu Diaspora: îi protejează pe violatorii dreptului la vot pentru românii din Europa

-

Premierul Viorica Dăncilă a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe şi de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea şi desfăşurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar în scurt timp le va face publice, au precizat joi surse politice citate de Agerpres.

Săptămâna trecută, prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că va lua măsuri cu privire la „greşelile” produse în organizarea şi desfăşurarea alegerilor din 26 mai, după ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI şi celorlalte instituţii implicate.

„Imediat după alegeri am cerut MAE şi MAI, tuturor instituţiilor implicate în organizarea alegerilor, un raport complet cu privire la desfăşurarea procesului de votare, a dificultăţilor întâmpinate de alegători. Sunt un om echilibrat şi corect care nu vrea să ia decizii pripite. Poziţia de prim-ministru presupune raţiune şi responsabilitate şi cred că toate deciziile trebuie să le luăm în urma acestei analize. Pe baza acestui raport voi lua măsuri analizând cu atenţie ceea ce s-a întâmplat. Dacă au fost greşeli, şi cu siguranţă au fost greşeli, cei cu responsabilitate, cei care sunt responsabili de aceste greşeli trebuie să plătească, dar nu putem aplica sancţiuni fără o analiză temeinică a acestor lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă, joia trecută, la începutul şedinţei de Guvern.

- Advertisement -

Premierul a adăugat că vor trebui luate măsuri pentru ca „ceea ce nu a fost bine în organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului din 26 mai să nu se mai repete la următoarele scrutine electorale”.

„Dacă este nevoie de noi reglementări, de modificări legislative, avem toată deschiderea să le facem împreună cu specialişti”, a spus Dăncilă.

Realitatea e că Dăncilă nu avea nevoie de niciun raport pentru a lua măsuri cu responsabilii pentru dezastrul de la alegeri din Diaspora.

- Advertisement -

Teodor Meleşcanu, Carmen Dan şi Natalia Intotero nu au făcut nimic pentru a ajuta românii să voteze. Dimpotrivă, pare că au vrut dinadins să saboteze votul.

Preşedintele Iohannis le-a cerut „demiterea”, adică Dăncilă să-i dea afară pe cei vinovaţi, dar ea a cerut „rapoarte” tocmai de la ei, cei vinovaţi.

Ce să spună vinovaţii când îi întrebi de vină? Că sunt nevinovaţi!

Viorica Dăncilă îşi bate joc alături de ei de românii din afara ţării.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Inevitabil situatia mi/a amintit de un banc. Mentionez ca nu are substrat rasist!
    Vine vecinul la tigan si ii spune: Puradelul tau mi/a furat gaina! Tiganul: stai sa/l intreb! Bai puradeu smangle cirichicadir? raspuns Smangle! No vezi vecine ca nu l/a furat!
    Cam asa e si Dancila acum. smangle!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -