Dăncilă, aşteptată la Bârlad cu „capul mare”. Dragnea i-a transmis că nu e de capul ei prim-ministru

2
4163

Viorica Dăncilă e aşteptată să ajungă din clipă în clipă la un liceu din Bârlad. Sosirea ei în judeţul baronului PSD Buzatu a fost precedată de un ultim avertisment al şefului său de partid, cel care a pus-o în fruntea Guvernului României.

Dăncilă insistă cu vizitele în teritoriu, semn că lucrează intens la imaginea ei pentru epoca post-Dragnea. După decizia de ieri a Înaltei Curţi devine tot mai clar că Dragnea va fi istoriei peste o săptămână, iar actuala şefă de la Palatul Victoriei speră să păstreze guvernarea PSD-ALDE din postura de lider al partidului.

Există deja informaţii că Dăncilă încearcă să dea semnale de unitate din postura de „urmaşă” a lui Dragnea la şefia PSD.

Ea s-a aflat ieri, în Suceava, unde ar fi organizat o întâlnire secretă cu primarii social-democraţi din judeţ.

Întâlnirea ar fi avut loc la pensiunea „Varvara de Bucovina“, din oraşul sucevean Frasin.  Reporterul Adevărul s-a deplasat, luni seară, în oraşul Frasin, situat la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Suceava, şi a stat de vorbă cu preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Ioan Stan, confirmând oficial întâlnirea între premier şi primarii social-democraţi din judeţ. „E o întâlnire aici cu doamna premier, cu domnul ministru al Finanţelor, cu doama ministru al Sănătăţii. Dacă v-am spus că mâine, marţi, la ora 9.30, e conferinţă de presă la Primăria Frasin, cu toată problematica pe care o aveţi dumneavoastră, ne întâlnim acolo“, a spus liderul social-democraţilor suceveni.

Întrebat ce face premierul Viorica Dăncilă la Frasin, Stan a răspuns vizibil iritat: „Nu ştiu, doamnă, ce face! O să vă spunem mâine“. Stan a confirmat că luni seara la Frasin se aflau şi primarii PSD şi a reiterat că jurnaliştii vor putea afla mâine, la conferinţa de presă, tot ce îşi doresc.

Avertismentul lui Dragnea

Azi, într-un interviu la Adevărul Live, Liviu Dragnea a vorbit, desigur, despre cât de rea e lumea care vrea justiţie independentă în România, dar n-a uitat să-i transmită un mesaj şi Voricăi Dăncilă.

„O să analizăm după alegeri. Un sfat al meu: niciun ministru să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare votat de români. Dacă fiecare membru al guvernului ține minte asta și nu consideră că ajungând pe un post de ministru i-a crescut capul, o să fie un ministru bun și eficient”, a avertizat Liviu Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu restructurarea guvernului, decisă în CEX dar refuzată de prim-ministru, liderul PSD a spus că situația va fi discutată după alegeri.

Viorica Dăncilă e aşteptată să ajungă azi în Bârlad, judeţul controlat de baronul Dumitru Buzatu. Ea va merge în vizită la Colegiul Naţional Gheorghe Roşca Codreanu.

2 COMENTARII

  1. eu nu cred în vreo hîrjoneală între Dragnea și Dăncilă, consultanții sînt meseriași și știu bine ce fac
    cei doi actorași continuă să joace conform scenariului

  2. Speram ca PSD -ul sa-și aleagă un nou Președinte și sa-i facă vânt lui Liviu Dragnea care pute a nesimțire!
    Dacă membrii PSD stau și dorm in bănci atunci își merita soarta !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here