vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsDan Barna: "PSD face din România dictatura lui Dragnea. Să plece acum!"

Dan Barna: „PSD face din România dictatura lui Dragnea. Să plece acum!”

-

„Dacă mai avea cineva vreo îndoială: OUG-urile pe justiție se decid în CEx-ul PSD, nu în ședințele de Guvern. Liviu Dragnea i-a cerut, astăzi, ministrului Justiției să elaboreze un OUG pe Codurile Penale.

La aproape 30 de ani de la căderea comunismului, succesorul PCR se substituie din nou instituțiilor statului. PSD se substituie atât Guvernului, cât și Parlamentului.

Codurile trebuie dezbătute în Parlament, așa cum este normal într-un stat democratic. Nu este nicio urgență pentru a modifica legislația penală, decât scăparea lui Dragnea, Tăriceanu și a altor infractori cu dosare penale.

- Advertisement -

PSD trebuie să plece de la guvernare, până nu transformă România în dictatura lui Dragnea, a scris liderul USR Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că în Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a decis cu unanimitate de voturi emiterea unor Ordonanţe de Urgenţă pentru Codurile penale. Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat luni, după ce a participat la şedinţa conducerii PSD, referindu-se la modificarea Codurilor penale prin OUG, că va fi făcută o analiză la minister şi că o soluţie declarată constituţională o transpui în lege, justificând astfel ordonanţa de urgenţă. El a ţinut să precizeze că în niciuna dintre cele două şedinţe la care a participat nu s-a discutat despre amnistie şi graţiere.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. ATENTIE, jurnalisti!

    Intrebati-l pe K.W.Iohannis, DE CE nu doreste PREVENIREA coruptiei conform Solutiei pe care i-am prezentat-o si cu ultima Scrisoare Nr.7321/25-09-2018 (ca si cu prima Scrisoare Nr.20.304/23-12-2014), care i-a fost transmisa prin intermediul Consilierului de Politica Interna, Laurentiu-Mihai Stefan!

    PS. 1. Continutul celor doua file A4 ce compun Srisoarea Nr.7321/25-09-2018 poate fi citit in pagina mea de Facebook, in data de 9-12-2018.

    2. Scrisori identice, cu cea adresata Presedintelui, le-am transmis si partidelor „anticoruptilor” Barna-USR, Orban-PNL, tot in 25-09-2018, iar partidului „anticoruptului” Tomac-PMP in 26-09-2018!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -