Dacă doriți să revedeți… Azi, de la 22.30, Nașul TV va redifuza emisiunea cu „pinguinii” Oreste-Cartianu-Ciocăzanu

0
1279

La cererea telespectatorilor, emisiunea „Cronica de noapte” de luni, 3 decembrie, va fi redifuzată astăzi, tot de la 22.30, pe Nașul TV. Invitații lui Grigore Cartianu: Oreste Teodorescu și Laurențiu Ciocăzanu.

Este o emisiune caldă, realizată într-un frig de-ți clănțăneau dinții în gură. Când Cartianu a intrat în studio, a avut un șoc: i-a găsit pe Oreste și Ciocăzanu așezați pe scaunele lor de invitați, dar înfofoliți ca eschimoșii! Cu gecile puse pe ei, cu căciuli pe cap – exact ca afară. Bine, nici temperatura din studio nu diferea de cea de afară…

La final, cei trei au fugit în regia de emisie, unde erau vreo 15 grade mai mult, adică o temperatură normală. Dar au promis că vor reveni în aceeași formulă, chiar dacă ar bate viscolul prin studio! În fond, mai mult decât să facă țurțuri la gură, ce li s-ar putea întâmpla?!

Așadar, dacă n-ați văzut emisiunea de luni, dar și dacă ați văzut-o și vreți s-o revedeți, fiți cu ochii pe Nașul TV, diseară, de la 22.30! Subiectele centrale: situația catastrofală a României sub guvernarea PSD-ALDE și situația complicată de la Realitatea TV (cu manevrele lui Gușă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here