Dragnea, nu-l preda pe ziaristul turc „fratelui” tău Erdogan!

0
6261

„În Turcia sunt acuzat de terorism, dar eu ca formaţie sunt profesor, cadru didactic, 11 ani în Turcia şi în afara Turciei am prestat această meserie, 8 ani de zile am profesat ca ziarist. Eu în viaţa mea nu-mi aduc aminte să fi omorât o muscă sau o furnică. Din păcate sunt acuzat de terorism. Azi în urma solicitării autorităţilor din Turcia, autorităţile de aici au venit la domiciliul meu şi am urmat procedura legală”, a spus jurnalistul turc Kamil Demirkaya la Digi24.

La ordinul lui Erdogan, procuratura din Antalya a emis un mandat de arestare, ziaristul fiind acuzat că este membru al mişcării Gulen. Guvernul turc a trimis autorităţilor române mandatul de extrădare pentru Demirkaya, iar miercuri dimineaţă ziaristul a fost ridicat de acasă şi dus la sediul Poliţiei Române, apoi la Parchetul General.

Curtea de Apel Bucureşti, cea care i-a dat câştig de cauză lui Dragnea recent, va decide dacă ziaristul va fi aruncat în închisoarea lui Erdogan sau va rămâne liber în România. Regimul Dragnea-Tăriceanu şi-a făcut un crez din comportamentul tip Erdogan, prin atacul la democraţie, via justiţie şi presă liberă.

Foto: captură Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here