Acasă Lumea Europa Dragnea, nu-l preda pe ziaristul turc "fratelui" tău Erdogan!

Dragnea, nu-l preda pe ziaristul turc „fratelui” tău Erdogan!

„În Turcia sunt acuzat de terorism, dar eu ca formaţie sunt profesor, cadru didactic, 11 ani în Turcia şi în afara Turciei am prestat această meserie, 8 ani de zile am profesat ca ziarist. Eu în viaţa mea nu-mi aduc aminte să fi omorât o muscă sau o furnică. Din păcate sunt acuzat de terorism. Azi în urma solicitării autorităţilor din Turcia, autorităţile de aici au venit la domiciliul meu şi am urmat procedura legală”, a spus jurnalistul turc Kamil Demirkaya la Digi24.

La ordinul lui Erdogan, procuratura din Antalya a emis un mandat de arestare, ziaristul fiind acuzat că este membru al mişcării Gulen. Guvernul turc a trimis autorităţilor române mandatul de extrădare pentru Demirkaya, iar miercuri dimineaţă ziaristul a fost ridicat de acasă şi dus la sediul Poliţiei Române, apoi la Parchetul General.

Curtea de Apel Bucureşti, cea care i-a dat câştig de cauză lui Dragnea recent, va decide dacă ziaristul va fi aruncat în închisoarea lui Erdogan sau va rămâne liber în România. Regimul Dragnea-Tăriceanu şi-a făcut un crez din comportamentul tip Erdogan, prin atacul la democraţie, via justiţie şi presă liberă.

Foto: captură Digi24.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările