Cine sunt cei trei fondatori ai partidului lui Cioloș

7
245

Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), care-l are drept lider pe Dacian Cioloș, are trei fondatori: doi avocați, colegi la o casă de avocatură din București, și soția unui dintre ei.

Fondatorii PLUS, așa cum apar pe site-ul Tribunalului București

  • Președinte: Daneş Raluca Florina (senior associate la Casa de avocatură „Iordache Partners”);
  • Vicepreședinte: Iordache Iulia (soția secretarului general);
  • Secretar general: Iordache Adrian Alexandru (managing partner la „Iordache Partners”).

„Colegi de-ai noștri, care împărtășesc aceleași valori, aceleași principii, oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic”, a explicat Dacian Cioloș.

Solicitarea de înființare a Partidului Libertății, Unității și Solidarității a fost depusă la Tribunalul București pe 25 septembrie 2018, iar soluția de înregistrare în Registrul Partidelor Politice a fost dată o lună mai târziu, pe 26 octombrie, și nu a fost contestată de nimeni, rămânând definitivă, anunță G4Media.ro.

Lipsa contestațiilor se explică prin faptul că nimeni n-a știut că PLUS este partidul lui Dacian Cioloș. Secretul a fost păstrat cu strictețe de cei fondatori, împreună cu liderul de facto al noii formațiuni.

(Foto: Raluca Daneș și Adrian Iordache)

Citește și:

Cioloș are partid: PLUS. L-a înființat pe ascuns, prin interpuși

7 COMENTARII

  1. La polul + Dacian Ciolos, prin interpusi a fácut o treabá excelentá, „creind partidul care poate salva Románia, la polul – negativ Dragnea, prin interpusi a creat o Mafie politicá cu care distruge Románia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here