Carmen Dan e Dragnea travestit: „Nu stăm în genunchi în faţa lui Iohannis. Nu-mi dau demisia”. PSD şi ALDE, tot „Ciuma Roşie”!

4
6238
Carmen Dan

Liviu Dragnea conduce România din puşcărie prin oamenii lăsaţi în poziţii-cheie în partid şi în Guvern. Dovada: gruparea sa nu a pierdut şefia Camerei Deputaţilor, prin alegerea lui Marcel Ciolacu, iar Dăncilă cosmetizează PSD şi scoate în faţă oameni aparent blânzi, cu un scop clar: să lase impresia românilor că toţi „şi-au învăţat lecţia”. 

Însă printre cei rămaşi la butoane se află şi figurile feroce ale puterii baronului de Teleorman, care numai blând nu se comportă. Cea mai „ţeapănă” în funcţie – Carmen Dan, ministrul de Interne. Nu doar că nu demisionează pentru a lăsa, în sfârşit, liberă complet ancheta penală în dosarul „10 august”, dar sare şi la gâtul lui Klaus Iohannis pentru că şi-a permis să ceară socoteală Guvernului pentru violarea dreptului de vot în Diaspora.

Azi, preşedintele (el însuşi victimă a sabotajului la vot în Diaspora, la alegerile din 2014) a cerut tranşant demisiii pentru noile umilinţe trăite de români la vot, în alegerile europarlamentare din 26 mai.

 • „Cei care nu au organizat corespunzător alegerile, sau chiar intenționat prost, trebuie să plătească cu funcția. Vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc și alte probleme, o vom discuta după ce va exista prima analiză”
 • „Fiindcă nu au știu să demisioneze, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a ministrului de Interne. Imediat însemnând imediat”

Ei bine, ce reacţie credeţi că a avut Carmen Dan, şcolită de însuşi Liviu Dragnea să fie „tare-n clanţă”? A transmis că nu dă doi bani nici pe Iohannis, nici pe cei care cer „capete” de vinovaţi pentru batjocorirea cetăţenilor români din Europa.

„Nu stăm în genunchi, nici eu, nici partidul, în faţa lui Klaus Iohannis. Nu am de gând să demisionez”, a spus Carmen Dan, la România TV.

Aşadar, nimic nu se schimbă în PSD după Liviu Dragnea, ci doar se transformă tot în direcţia dorită de Liviu Dragnea.

La fel acţionează şi Dăncilă, care face schimbări de ochii lumii în partid şi în Guvern, dar continuă nenorocirile pe care le făcea pe faţă în vremea lui Liviu Dragnea.

Un exemplu: dorinţa de a-i numi în Guvern pe doi dintre cei mai nocivi „călăi” ai Diasporei: Titus Corlăţean, „eroul” batjocurei la adresa românilor din străinătate la primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, şi Natalia Intotero, fost ministru al Diasporei, care nu a făcut nimic pentru a împiedica repetarea sabotajului la alegerile de duminică, 26 mai.

Din câte se pare, preşedintele îi va respinge pe amândoi.

4 COMENTARII

 1. Citind declarația ministrului de interne la adresa președintelui Iohannis am senzația ca sunt in Baludistan și nu intr-o țara membra a Uniunii Europene și membra NATO.
  La bagajul “ elevat “ pe care-l practica venit dintr-un cartier al județului Teleorman îți dai seama ca femeia asta ori nu sre habar pe ce funcție in stat sta or are un comportament de gen piața, taraba , iarmaroc.
  Premierul Viorica DANCILA trebuie urgent s-o pună la punct pe aceasta ministeriasa implicată activ in evenimentele triste di seara zilei de 10 August 2018.
  Înlocuită cu un profesionist care are alta competenta profesionala fata de aceasta doamna , care nu se ridica de fel la nivelul demnității date de infractorul Zdragnea, prietenul doamnei politic.

 2. Prea dureroasă inutilitatea imediată a victoriei. Tineretul n-are motive să suporte înapoierea clasei politice. Cine poate, emigrează. Diaspora va avea mereu necazuri. Meleşcanu e văzut de adulţi ca erou. Carmen Dan face cum îi spune partidul. Triumful de azi al coaliţiei PSD-ALDE-UDMR-Ponta va genera un absenteism pe care nu-l vor atenua dilemele bine proiectate ale influencerilor, dacă Barna trebuia sau nu să meargă la A3. Mai lipseşte anunţarea unei amnistii la începutul vacanţei parlamentare.

 3. Carmengaz sta in genunchi in fata lui dracnea, si o sa tot stea asa pan-i da careva cep, ca asta merita!!!!! Tupeu de Teleorman: si de vina, si sa te lasi, naaaa!!! Sper ca presedintele Iohannis sa o termine cat mai curand, si pe ea si pe mumia comunistoida de la Antipa!!! Haideti herr Iohannis, jos cu ei, si diret la puscarie sa stea langa Daddy al lor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here