luni, aprilie 22, 2024
AcasăNewsCandidatul Cîrstoiu: "Firea e o femeie excepțională, elegantă" / "Piedone va fi...

Candidatul Cîrstoiu: „Firea e o femeie excepțională, elegantă” / „Piedone va fi un foarte bun primar de sector”

-

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL și PSD pentru Primăria Capitalei, i-a lăudat luni, la emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi 24, pe cei doi politicieni pe care i-a scos din cursa electorală pentru Primăria Capitalei: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL). Amândoi se visau candidații alianței PSD-PNL, dar acum se văd nevoiți să tragă pentru campania doctorului Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu a spus la Digi 24 că el scrie, „cu mâna lui”, programul administrativ pentru București, și că Gabriela Firea și Sebastian Burduja „contribuie”. Cîrstoiu i-a lăudat pe cei doi, spunând că Firea este „o femeie excepțională”, iar Burduja – „un om școlit”. Chiar și pentru contracandidatul Cristian Popescu Piedone a avut vorbe frumoase: „un foarte bun primar de sector”.

Cătălin Cîrstoiu despre Gabriela Firea: „E o femeie excepțională, e o femeie elegantă, care a făcut ceva în orașul ăsta, bune și rele, ca orice alt primar geenral din acest oraș. Au și părți bune, și părți rele în mandatele lor. Și eu sunt conștient că o să fie și lucruri lăudate și hulite. Ce e important e mersul orașului”.

Cătălin Cîrstoiu despre Sebastian Burduja: „E un om elegant, care știe meseria pe care o are, școlit, care e aderent al valorilor liberale. E un om extraordinar”.

- Advertisement -

Cătălin Cîrstoiu despre Gabriela Firea și Sebastian Burduja: „Sunt exponenții PSD și PNL București, să fim serioși, cine va convinge electoralul PSD și PNL sunt eu. Nu ei scriu programul meu administrativ, programul e scris de mine. Eu, personal, mă implic punct cu punct în fiecare problemă. Este opera mea. Eu nu vin cu un program pentru București scris de altcineva, îl scriu eu, cu mâna mea”.

Cătălin Cîrstoiu despre Cristian Popescu Piedone: „Sunt absolut sigur că domnul Popescu va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, știe ce să facă în sector, el poate fi un bun primar de sector. Dar atât!”.

Întrebat ce va face dacă Piedone s-ar retrage din cursă, după o negociere cu PSD, doctorul Cîrstoiu a răspuns: „Nu suntem într-un film, suntem în viața reală. Eu am intrat într-o luptă în care îmi prezint gândurile”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Deloc nu mi-a placut de jmecherul de Carstoiu. Asta e ce poate produce mafia postdecembrista: figuri ingamfate si cu papagal, dar sa-l vedem la treaba. Pare un pic psihopat. Obosit de atatea ambitii!!!

  2. Cine se aseamănă se adună, tovarăși ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -